کد خبر: 4109001
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۹
آیت‌الله محامی:

نباید اجازه داد دشمن اتحاد شیعه و سنی را خدشه‌دار کند

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: نباید اجازه دهیم دشمن در استان دو قطبی ایجاد کرده و اتحاد و انسجام بین شیعه و سنی را خدشه‌دار کند.

دیدارآیت الله محامی با مردم نیکشهربه گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، به نقل از روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی، نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان و امام‌جمعه زاهدان، روز گذشته، یکم دی‌ماه در دیدار با مردم شهرستان نیکشهر، گفت: اتحاد، انسجام، وحدت، بصیرت و همراهی مردم نیکشهر با انقلاب اسلامی مشهود است، به گفته مسئولان پروژه‌های مختلفی برای عمران و آبادانی شهرستان نیکشهر در دستور کار است که امیدواریم با این اتحاد و انسجام فعالیت‌ها زودتر به ثمر برسد.
 
امام‌جمعه زاهدان ادامه داد: هر چقدر انسجام و اتحاد مردم ابتدا با خود و سپس با مسئولان بیشتر شود شاهد تسریع در روند توسعه و آبادانی منطقه خواهیم بود، در یکی از دیدارهای گذشته با سران طوایف در زاهدان مطرح کردم که سیستان و بلوچستان اکنون تبدیل به یک کارگاه سازندگی شده و صدها طرح و پروژه در حال انجام است و اگر ناامنی ایجاد شود شتاب این پیشرفت‌ها کاهش یافته و دود آن به چشم مردم می‌رود.
 
آیت‌الله محامی تصریح کرد: در ماه‌های اخیر حوادث و اتفاقات بدی در سطح استان و شهر زاهدان رخ داد که تبدیل به بهانه‌ای برای آشوب و التهاب شد و حمله به کلانتری، تیراندازی نابجا به نمازگزار و در نهایت تخریب اموال خصوصی و عمومی صورت گرفت که بسیار ناراحت کننده بود.
 
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: این اتفاقات تهدیدهایی برای مردم استان داشت، مغازه‌ای که آتش گرفت، فرزندی که کشته شد، نیروهایی که فدا شدند و پروژه‌هایی که ناتمام ماند و روند توسعه که متوقف شد.
 
وی بیان کرد: در میان تمام این اتفاقات دو قطبی‌سازی و ایجاد فضای کدورت ضرر بیشتری دارد که ترمیم آن نیز سخت‌تر و زمان‌بر است و نباید اجازه دهیم دشمن در سیستان و بلوچستان دو قطبی ایجاد کرده و بین مردم تفرقه ایجاد کند.
 
امام جمعه زاهدان به تشریح اقدامات انجام شده در زمینه اغتشاشات پرداخت و ادامه داد: از روز اول براساس عدالت، عقل و انصاف عمل کردیم و بعد از چند هفته پیگیری در استان و مرکز کشور در نهایت به درخواست دفتر مقام معظم رهبری گزارشی از جانب ما ارسال شد و رهبر معظم انقلاب نیز تأکید کردند که نماینده من باید بدون هیچ اغماض به‌دنبال احقاق حق مردم باشد.
 
آیت الله محامی گفت: در سفر هیئت اعزامی از سوی مقام معظم رهبری برخی از علما و سران طوایف آن‌گونه که باید همراهی نکردند اما تأکید دارند که اقدامات لازم برای پیگیری اتفاقات اخیر در سطح استان انجام شود.
 
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان افزود: به هر حال مصوبات سفر هیئت اعزامی تحت پیگیری قرار دارد و مقرر شد جان‌باختگان بی‌گناه حوادث زاهدان نیز شهید اعلام شوند.
انتهای پیام
captcha