به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، سیدمحمدحسین بلاغی، مدیرکل ارشاد استان، امروز، سوم دیماه، در دیدار اعضای هیئت مدیره اتحادیه تشکلها و مؤسسات قرآنی آذربایجانشرقی، توسعه تفکر نوین مدیریت فعالیتهای قرآنی را مهمترین مسئله در حوزه مؤسسات قرآن و عترت(ع) مطرح کرد و گفت: در حوزه فعالیتهای قرآنی بیشتر از توانمندسازی مالی به توانمندسازی فکری و ذهنی نیازمندیم.
وی افزود: اگرچه برگزاری جشنوارهها و رویدادهای قرآنی در ترویج و تحکیم فرهنگ قرآنی مؤثر است اما رویکرد ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مبتنی بر تقویت جریان فعالیتهای قرآنی خواهد بود.
بلاغی، بر لزوم استمرار در جریانسازی فعالیتهای قرآنی تأکید کرد و گفت: توانمندسازی مؤسسات قرآنی و تشکلهای دینی از دیگر رویکردهای این ادارهکل است و تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا مؤسسات پس از سطحبندی و درجهبندی لازم در جایگاه خود ایفای نقش کنند.
مدیرکل ارشاد آذربایجانشرقی، با اشاره به جدول 17 و تخصیص اعتبار برای مؤسسات برای حمایت از فعالیتهای فرهنگی، هنری و دینی تأکید کرد: باید تدبیری از سوی مؤسسات قرآنی اندیشیده و طرحهایی متقن و قوی ارائه شود تا سهم فعالیتهای قرآنی در این طرح شایسته باشد.
در این دیدار همچنین مدیران مؤسسات قرآنی به تبیین مسائل پیشروی فعالیتهای مؤسسات قرآنی پرداختند.
انتهای پیام