کد خبر: 4116179
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۰

دختران خانواده جهاددانشگاهی در جشن ویژه بانوان مکلف شدند

در مراسم ویژه تقدیر از بانوان جهاددانشگاهی به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن، جشن تکلیف تعدادی از دختران خانواده جهاددانشگاهی برگزار شد.

دختران خانواده جهاددانشگاهی در جشن ویژه بانوان مکلف شدند

به گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم گرمیداشت مقام زن و روز مادر، ویژه بانوان جهادگر جهاددانشگاهی، امروز اول بهمن‌ماه با حضور حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، تعدادی از معاونان این نهاد و جمعی از بانوان شاغل در جهاددانشگاهی در فرهنگستان هنر برگزار شد.

در این مراسم که به دلیل آلودگی هوا و تعطیلی تهران با یک هفته تأخیر به همت جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) برگزار شد، رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در خصوص مقام زن، این پرسش را مطرح کرد که چرا حضرت فاطمه(س) بهترین الگوی انسان‌ها است و گفت: اولین ویژگی حضرت زهرا(ص) عصمت ایشان است و آن حضرت تنها زنی هستند که مقام عصمت دارند.

وی به آیات قرآن که در مقام اهل بیت(ع) نازل شده است نیز اشاره کرد و گفت: خداوند در آیه 33 سوره احزاب (آیه تطهیر) می‌فرمایند: «إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا؛ خدا فقط مى‏ خواهد آلودگى را از شما خاندان [پيامبر] بزدايد و شما را پاك و پاكيزه گرداند». این آیه در مقام حضرت فاطمه(س) و فرزندان ایشان آمده است. حضرت رسول(ص) نیز در خصوص مقام حضرت فاطمه(س) فرموده‌اند ایشان سرور زنان اهل بهشت هستند.

دختران خانواده جهاددانشگاهی در جشن ویژه بانوان مکلف شدند

رئیس جهاددانشگاهی ادامه داد: 12 امام شیعه و حضرت زینب(س) از نسل حضرت فاطمه(س) هستند و سوره و آیات متعددی در حق آن حضرت و همسر و فرزندان ایشان نازل شده است از جمله سوره مبارکه کوثر که زمانی نازل شد که مشرکان پیامبر(ص) را به دلیل نداشتن فرزند پسر استهزاء کرده و عنوان می‌کردند که پیامبر(ص) ابتر هستند اما خداوند حضرت زهرا(س) را به ایشان عنایت کرد و نسل حضرت رسول(ص) از ایشان تداوم یافت.

وی در ادامه بخشی از سیره آن حضرت در زندگی با حضرت علی(ع) و تربیت فرزندانشان را بیان کرد و در پایان ضمن تبریک روز زن برای بانوان شاغل در جهاددانشگاهی آرزوی موفقیت کرد و گفت: خانم نجمه یزدان‌فر را به عنوان مشاور امور بانوان خود در جهاددانشگاهی انتخاب کرده‌ام. 40 درصد همکاران ما در جهاددانشگاهی بانوان هستند و به همین دلیل نیاز بود که از طریق یک خانم شنونده مطالبات خاص بانوان شاغل در این نهاد باشم.

در ادامه جشن تکلیف جمعی از دختران خانواده جهاددانشگاهی برگزار شد و پس از مولودی‌خوانی، خانم «آتسکوهیشیتو»، بانوی ژاپنی که به اسلام مشرف شده و اکنون دانشجوی جامعه‌المصطفی العالمیه است، به بیان نحوه تشرف خود به اسلام پرداخت و گفت: در یک خانواده بودایی به دنیا آمده و با آئین و مراسم بودایی دوران نوجوانی خود را سپری کردم. در خانواده ما یکی از عموهایم به دین مسیحیت گراییده بود و همین موجب شد که من با مسیحیت نیز آشنا شوم. من نوجوان کنجکاوی بودم که پرسش‌های زیادی در خصوص معنای زندگی و دلیل خلقت می‌پرسیدم اما نمی‌توانستم به پاسخ درستی دست پیدا کنم.

دختران خانواده جهاددانشگاهی در جشن ویژه بانوان مکلف شدند

وی ادامه داد: پس از واقعه 11 سپتامبر در مورد اسلام مطالب منفی زیادی شنیدم؛ اما می‌دانستم که اسلام یک دین جهانی است و با خودم فکر کردم آیا می‌شود که این همه آدم دینی را که تا این حد بد است، انتخاب کنند؟ این برای من جای سؤال داشت و همین باعث شد شروع به مطالعه در مورد اسلام کنم و پاسخ بسیاری از سؤال‌هایی که داشتم را از قرآن دریافت کنم.

این بانوی مسلمان ادامه داد: من از طریق مرکز اسلامی که در ژاپن زیر نظر عربستان بود، شهادتین گفتم و مسلمان شدم. تا اینکه یک بار با یک خانم مالزیایی آشنا شدم که به من گفت حواست باشد هر کسی که گفت مسلمانم، به این معنی نیست که واقعاً مسلمان است از او پرسیدم یعنی چه؟ گفت: مثلاً افرادی که در ایران و عراق هستند، ادعا می‌کنند مسلمانند اما مسلمان نیستند.

دختران خانواده جهاددانشگاهی در جشن ویژه بانوان مکلف شدند

وی افزود: همین مسئله موجب شد که من در همین مورد مطالعه کنم و با تشیع آشنا شده و شیعه شوم. من وقتی بودایی بودم هر هدفی را برای خودم ترسیم می‌کردم و به آن می‌رسیدم باز هم احساس پوچی می‌کردم اما وقتی با اسلام آشنا شدم، فهمیدم که قبلاً اهدافم را اشتباه انتخاب می‌کردم. حجاب برای من هیچ مانعی نیست و کاملاً با آن احساس آزادی می‌کنم. در هیچ دینی مثل اسلام به زن جایگاه داده نشده است. مثلاً در دین بودایی زنان ناپاک قلمداد می‌شوند به همین دلیل به آن‌ها اجازه نمی‌دهند به برخی از مراکز دینی وارد شوند در دین مسیحیت نیز اعتقاد بر این است که چون حضرت حوا فریب شیطان را خورد و باعث شد انسان از بهشت رانده شود، تمام زنان تا قیامت باید مجازات شوند اما در اسلام هیچ یک از این نگاه‌ها نیست و بزرگ‌ترین جایگاه‌ها را دارد.

یادآور می‌شود، اجرای گروه تواشیح لیله‌الغدیر نیز پایان بخش این مراسم بود.  

انتهای پیام
captcha