کد خبر: 4121833
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱

اعزام 2000 دانش‌آموز سمنانی به اردوهای راهیان نور

فرمانده قرارگاه راهیان نور سپاه استان سمنان از اعزام 2000 دانش‌آموز سمنانی به اردوهای راهیان نور از امروز خبر داد.

اعزام 2000 دانش‌آموز سمنانی به اردوهای راهیان نور

به گزارش ایکنا از سمنان، علی خالقیان، فرمانده قرارگاه راهیان نور سپاه استان سمنان امروز، 24 بهمن در  جمع خبرنگاران با بیان اینکه به مناسبت بزرگداشت دومین کنگره سه هزار شهید استان عملیات بزرگ فرهنگی استان با اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور آغاز شده گفت:  تاکنون بیش از چهار هزار و 500 نفر روز اعزام کاروان‌های مردمی به مناطق عملیاتی در جنوب و غرب کشور انجام شده است.

وی ادامه داد: از امروز 24 بهمن‌ماه تعداد 2 هزار نفر از دانش‌آموزان این استان در مقاطع تحصیلی نهم، دهم و یازدهم به اردوهای راهیان نور اعزام می‌شوند.

خالقیان افزود: این اردو در اوایل اسفندماه به اتمام می‌رسد و سپس اردوهای راهیان نور دانشجویی آغاز می‌شود.

فرمانده قرارگاه راهیان نور سپاه استان سمنان در خصوص برگزاری اردوی راهیان نور مجازی اظهار کرد: در روزهای 25 و 26 بهمن‌ماه نیز اردوی راهیان نور به‌صورت مجازی در بستر شاد ویژه مقاطع اول و دوم متوسطه استان سمنان اجرا می‌شود و دانش‌آموزان از مناطق و یادمان‌های مناطق عملیاتی دیدن می‌کنند.

به گفته وی؛ استقبال خانواده‌ها و دانش‌آموزان استان سمنان برای حضور در اردوی راهیان نور بسیار گسترده و بی‌نظیر بود و در همان دو روز اول ثبت‌نام، ظرفیت تکمیل شد.

انتهای پیام
captcha