کد خبر: 4122230
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۴
رئیس سازمان بسیج اساتید لرستان:

فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت تقویت شود

علی نظری با بیان اینکه از شاخص‌های بصیرت این است که لایه‌های پنهان اهداف دشمن شناخته شود، گفت: در جنگ با دشمن به‌ هیچ عنوان نباید عقب‌نشینی کرد و همواره باید فرهنگ جهاد، مقاومت، ایثار و شهادت در راه خدا، تقویت شود.

علی نظری، رئیس سازمان بسیج اساتید لرستانبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه لرستان، علی نظری، رئیس سازمان بسیج اساتید لرستان در نشست دانشگاهی(بخش استانی) نخستین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش ملی «تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه‌ای» که سه‎شنبه، 25 بهمن‌ماه در سالن شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد، با بیان اینکه در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب، انسان باید دوست و دشمن خود را دقیق بررسی کند و بشناسد و این مهم، محکم‌ترین سپر دفاعی برای یک کشور است، گفت: مکتب و اندیشه دفاعی رهبر معظم انقلاب، بر پایه آموزه‌های قرآن کریم، نهج‌البلاغه‌ و اصول دینی است.

وی یکی از مبانی و زیربنای فکری و اندیشه دفاعی مقام معظم رهبری را محتوای خطبه 11 نهج‌البلاغه دانست و گفت: این خطبه هنگامی است که حضرت علی(ع) پرچم فرماندهی را به فرزندش، محمد حنفیه واگذار می‌کند و این خطبه به نوعی تفاوت بین جنگ توحیدی و جنگ غیرتوحیدی را بیان می‎کند. در جنگ توحیدی، انسان در راه خدا جهاد می‌کند ولی در جنگ غیرتوحیدی، انسان برای کسب شکوه مادی می‌جنگد.

رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه از شاخص‌های بصیرت این است که لایه‌های پنهان اهداف دشمن شناخته شود، اظهار کرد: در جنگ با دشمن به‌ هیچ عنوان نباید عقب‌نشینی کرد و همواره باید فرهنگ جهاد، مقاومت، ایثار و شهادت در راه خدا، تقویت شود. شهید سلیمانی از جمله الگوهایی است که همه وجود خویش را در راه اسلام، انفاق و فدا کرد.

مدرس زبان و ادبیات عرب دانشگاه لرستان با اشاره به آیه 60 سوره انفال «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِنْ دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ  وَمَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فِي سَبِيلِ اللَّهِ يُوَفَّ إِلَيْكُمْ وَأَنْتُمْ لَا تُظْلَمُونَ»، اضافه کرد: خدای متعال در این آیه می‎فرماید: «و شما (ای مؤمنان) در مقام مبارزه با آن کافران خود را مهیا کنید و تا آن حد که بتوانید از آذوقه و تسلیحات و آلات جنگی و اسبان سواری زین کرده برای تهدید و تخویف دشمنان خدا و دشمنان خودتان فراهم کنید و نیز برای قوم دیگری که شما بر (دشمنی) آنان مطلع نیستید و خدا بر آنها آگاه است و آنچه در راه خدا صرف می‌کنید خدا تمام و کامل به شما عوض خواهد داد و هرگز به شما ستم نخواهد شد.»

نظری با بیان اینکه ساختار فکری حاکم بر فرعونیان از نوع کشتن کودکان و مظلومان، چپاول اموال، استعمار، استبداد و خوی استکباری است، ادامه داد: قرآن‌کریم می‌فرماید: اگر فرعونیان را در جنگ دیدید باید پشتوانه‌ها و اساس فکری آن‌ها را نابود کنید تا به همه یادآور شود. لذا، براساس آیه 60 سوره انفال، باید با تهیه و ارتقای آمادگی‌ها، دشمن خدا و دشمن جامعه توحیدی را دچار ترس کرد تا چشم طمع برای تصرف سرزمین یا تجاوز به حقوق را نداشته باشد.

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: یکی از رسالت‌های دانشگاه‌ها این است که براساس آینده‌پژوهی، دانشکده‌ها و گروه‌های دشمن‌شناسی ایجاد کنند از این منظر که در آینده، دشمنان احتمالی نظام چه کسانی خواهند بود.

وی با بیان اینکه هر چه‌قدر در بخش‌های دفاعی و صنایع نظامی کشور هزینه شود مصداق انفاق است و خداوند، خودش، ضامن برگشت کامل این هزینه‌هاست، گفت: براساس منظومه فکری رهبر معظم انقلاب، جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه تهدیدی برای سایر کشورها نبوده و نیست، اما در برابر هرگونه تعرضی، کاملاً مقتدرانه عمل خواهد کرد.

انتهای پیام
captcha