کد خبر: 4122244
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵

برگزاری اجلاس منطقه‌ای وحدت با حضور نمایندگان کشورها در گرگان

دومین اجلاس منطقه‌ای وحدت اسلامی با حضور نمایندگان ایران و کشورهای آسیای مرکزی به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گرگان در حال برگزاری است.

برگزاری اجلاس منطقه‌ای وحدت با حضور نمایندگان کشورها در گرگان

به گزارش ایکنا، این اجلاس با عنوان «تقریب مذاهب اسلامی و تمدن‌سازی نوین اسلامی در گام دوم انقلاب» از دیروز، 25 بهمن‌ماه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان آغاز شده است و امروز، 26 بهمن به کار خود پایان می‌دهد.

این رویداد با حضور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و اندیشمندان و علمای اهل سنت و شیعه ایران و کشورهای روسیه، ترکمنستان، ازبکستان، قرقیزستان و قزاقستان با هدف گفتمان‌سازی ادبیات تقریب بین مذاهب با قرائت امامین انقلاب در حال برگزاری است و مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تقریب مذاهب و تحقق تمدن نوین اسلامی محور ویژه اجلاس است.

همایش علمی این اجلاس دیروز برگزار شد و ۱۲ اثر در حوزه تقریب مذاهب قرار است در آن رونمایی شود.

تبیین و ارتقای علمی جایگاه و اهمیت سواد تقریب بین مذاهب اسلامی و نقش آن در ایجاد تمدن نوین اسلامی، بسط و گسترش علمی فرهنگ تقریب بین مذاهب اسلامی در بین نخبگان و آحاد جامعه اسلامی، معرفی تقریب بین مذاهب اسلامی و وحدت اسلامی متأثر از آن به عنوان یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، ضرورت پاسداری و گسترش آن در گام دوم انقلاب اسلامی و تجربه نگاری دانشی مدیریت تقریبی متناسب با تحقق تمدن نوین اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی از اهداف برگزاری این اجلاس اعلام شده است.

همچنین مبانی نظری تقریب مذاهب و تمدن‌سازی نوین اسلامی، الزامات تقریب مذاهب و تمدن‌سازی نوین اسلامی، نقش‌ها و ظرفیت‌های مؤثر در تقریب مذاهب و تمدن‌سازی نوین اسلامی، راهبردهای تقریب مذاهب و تحقق تمدن نوین اسلامی از محورهای برگزاری دومین اجلاس منطقه‌ای وحدت اسلامی است.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا نوکانی
captcha