کد خبر: 4123476
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وارد مسکو شد

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بامداد امروز سه‌شنبه، دوم اسفندماه برای شرکت در دوازدهمین دور گفت‌وگوهای دینی ایران و کلیسای ارتدوکس روسیه وارد مسکو شد.

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با استقبال رسمی کریل متروپولیت قازان و تاتارستان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بامداد سه‌شنبه، دوم اسفندماه برای شرکت در دوازدهمین دور گفت‌وگوهای دینی ایران و کلیسای ارتدوکس روسیه وارد مسکو شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در بدو ورود مورد استقبال هیئت رسمی کلیسای ارتدوکس، کاظم جلالی، سفیر فوق‌العاده و تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در روسیه، مسعود احمدوند، رایزن فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین بخت‌آور، رئیس مرکز اسلامی مسکو و رسول عبدالهی، رئیس نمایندگی جامعةالمصطفی(ص) العالمیه قرار گرفت.

دوازدهمین دور گفت‌وگوهای دینی اسلام و مسیحیت ارتدوکس با موضوع «خدمات عمومی جوامع مذهبی در جهان پس از همه‌گیری» اول تا سوم اسفندماه در مسکو برگزار می‌شود.

به همت مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها، هیئتی از کشورمان به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین ایمانی‌پور در این دور از گفت‌وگوها ضمن ارائه مقالات با هیئت روسی به رایزنی و گفت‌وگو خواهند پرداخت.

در دور دوازدهم گفت‌وگوها، مقالاتی با موضوعات تعامل بین سیستم‌های آموزش سکولار و معنوی؛ تجربه آموزش کشیش‌ها در دانشگاه، خدمات اجتماعی دینداران در دنیای پس از کرونا، پیش نیازها و عوامل توسعه همکاری روسیه و ایران در حوزه اجتماعی و بشردوستانه پس از همه‌گیری ارائه خواهد شد.

نقش آموزش در انسجام دینی و اجتماعی در جهان پساکرونا، بحران اعتقادی و انسجام دینی، خدمات اجتماعی در کلیسای ارتدکس روسیه و درس‌های همه‌گیری، کرونا از منظر قرآن و علوم عقلی و نقش زنان و خانواده در انسجام مذهبی در جامعه در پسا بحران جهان از دیگر موضوعات مورد توجه در این گفت‌وگوها خواهد بود.

انتهای پیام
captcha