به گزارش خبرنگار ایکنا، اختتامیه چهارمین جشنواره ملی جهادگران امروز شنبه ۶ اسفند در مجتمع فرهنگی دانشجویی ۱۳ آبان برگزار شد.
محمدعلی زلفیگل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم ضمن تبریک ایام ماه شعبان و روزهای پاسدار و جانباز بیان کرد: به عنوان یک شهروند اعلام میکنم که ما قدردان جانبازان و ایثارگران هستیم و امنیت امروز ما مرهون ایثار این عزیزان است. بارها در مراسم مختلف عرض کردم که شخصیت الگویی، باید متوازن و هماهنگ باشد و کاریکاتوری نباشد. منظور از شخصیت الگویی این است که افراد موفق و الگوها که در رسانهها معرفی میشوند نباید فقط اقشار خاصی باشند بلکه باید از اقشار مختلف در صنوف متفاوت باشند.
وی ادامه داد: یکی از اقشار الگو خیرین هستند که باید به جامعه معرفی شوند. وقتی صحبت از افراد خیر میشود تصور افراد به سمت افراد پولدار میرود اما کار خیر صرفاً از طریق مادیات نیست و کسی که جوانی خود را صرف کمک به دیگران میکند نیز خیر است. جهادگران از خیران کشور هستند و باید به جامعه معرفی شوند. کار خیر را میتوان با قلم، گفتار و رفتار انجام داد و شما عزیزان جوانترین خیران جامعه هستید.
افزایش سرمایه اجتماعی
زلفیگل اظهار کرد: شما جهادگران سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی ایران را افزایش میدهید و با حضور خود شادی و نشاط را به جامعه هدیه میکنید. شما سبب میشوید که مردم به جمهوری اسلامی ایران امیدوار شوند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: شاد کردن دیگران نعمت است و جهادگران دل انسانهای کم برخوردار را شاد میکنند؛ این یک توفیق است. خداوند به دستان و روحیه سخاوتمند توجه دارد و به زندگی، جوانی و سلامتی سخاوتمندانه برکت میدهد. خوش به حال انسانهایی که طرف آنها خدا باشد و در جوانی چنین روحیهای داشته باشند.
جهاد؛ بهترین تجربه و کار فرهنگی
وی با بیان اینکه شما جهادگران خیرین آموزش عالی هستید گفت: یکی از بهترین کارها برای امر فرهنگی و اجتماعی همین کارهای جهادی است. دوران دانشجویی بهترین دوره برای کسب تجربه است که میتوان در عرصههای مختلف تجربه کرد و جهاد بهترین تجربه و نوع کارهای فرهنگی است.
وی در پایان گفت: خواهش میکنم که قدرت اثربخشی خود را افزایش دهید و از خداوند بزرگ چیز اندک نخواهید و تلاش کنید که در عرصه علمی و فناوری جزو برترینها باشید تا در آینده در مسندهای کلیدی قرار گیرید و از این تجربه کار خیر در امور خود استفاده کنید. سعی کنید از نظر علمی نیز جزو بهترینها باشید تا اثربخشی بیشتری داشته باشید.
برگزاری جشنواره جهادگران بعد از دو سال وقفه
محمدحسین کفعمی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی در این مراسم ضمن تبریک ایام ماه مبارک شعبان گفت: خدا را شاکریم که بعد از وقفه دو ساله این جشنواره برگزار شد. این جشنواره بزرگترین جشنواره جهادی در سال جاری است و تلاش شده تا به منویات مقام معظم رهبری توجه شود و آنها را اجرایی کنیم.
وی ادامه داد: تلاش ما این بود که با برگزاری این جشنواره و همافزایی که شکل میگیرد شاهد ارتقای فعالیتهای جهادی باشیم. جشنواره ملی جهادگران در سال آینده در بخش استانی به صورت جدیتر اجرا خواهد شد.
کفعمی افزود: امیدواریم گفتمان جهاد فراگیرتر شود و جمعیت بیشتری از دانشجویان را جذب کنیم تا مشکلات کشور را در مناطق محروم با کمک دستگاههای متولی برطرف کنیم. امیدوارم در عید نوروز امسال شاهد حرکت جدیتری در بین گروههای جهادی باشیم.
برگزیدگان جشنواره جهادگران
در ادامه این جشنواره از برگزیدگان بخشهای مختلف تقدیر شد؛ برگزیدگان بخش هنری در حوزه مستند؛ محمد صابری، محمدرضا قمری، محمدعلی حاجی حیدری، علی آقا محمدی، اعظم رمضانپور، هاشم کریمی؛ برگزیدگان بخش نماهنگ، علی بذرافشان و مهدی صدارتی نفرات اول، امیرعلی الماسی و علی صباغان نفرات دوم، سجاد امیدخواه نفر سوم؛ برگزیدگان بخش عکس، امید صناعیمهر نفر اول، علیرضا عبدالحسین زاده نفر دوم و مریم داورنیا نفر سوم؛ برگزیده بخش جهادگران در بخش تولیدات رسانهای محمدجواد رستمی؛ برگزیدگان بخش ادبی در حوزه داستان، مریم نارویی نفر اول، اکبر رئیسی نفر دوم، زینب محمدزاده نفر سوم؛ برگزیدگان در موضوع دل نوشته، پریسا اسبقی نفر اول، علیرضا عبدالحسین زاده نفر دوم، حسین نادری نفر سوم؛ برگزیدگان در حوزه شعر، علی سلیمیان نفر اول، محمد خادم نفر دوم، حسن اسحاقی نفر سوم؛ برگزیدگان در حوزه موضوع خاطره، کبری تیموری نفر اول، زینب شهریار نفر دوم و مرضیه اورنگ نفر سوم، برگزیدگان در حوزه کتاب جهادی، علی نورآبادی، نفر اول میثم محمدی، نفر دوم، مهدی عجم، نفر سوم بودند.
انتهای پیام