کد خبر: 4124579
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۲
حجت‌الاسلام حسینی بیان کرد:

آمادگی نهایی برای عملیات مشترک قرآنیان جبهه فرهنگی انقلاب + فیلم

دبیر جامعه فرهنگی قرآنی عصر با اشاره به برگزاری هشتمین همایش جامعه قرآنی عصر گفت: هدف این همایش آمادگی نهایی برای اجرای عملیات مشترک جبهه فرهنگی انقلاب و قرآنیان در ماه مبارک رمضان و عهد جمعی مشترک برای مجاهده در مسیر نهضت قرآنی جبهه انقلاب اسلامی بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، دبیر جامعه فرهنگی قرآنی عصر در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به برگزاری هشتمین همایش جامعه قرآنی عصر استان‌ها و شهرستان‌ها گفت: جامعه فرهنگی قرآنی عصر به‌عنوان شاخه قرآنی جبهه فرهنگی انقلاب، شبکه‌ای از قرآنیان را که در حوزه فعالیت‌های مردمی مشغول به فعالیت هستند، شناسایی کرده است که این شبکه در عملیات‌های جبهه فرهنگی انقلاب در موضوع قرآن فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در ماه مبارک شعبان و در آستانه ورود به ماه قرآن (رمضان)، قرآنیان جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی در کربلای ایران استان خوزستان سرافراز دور هم جمع شدند و برای آخرین هماهنگی‌ها در خصوص کار ویژه جبهه انقلاب در ماه مبارک رمضان که نهضت جلسات خانگی قرآن است تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی کردند.

دبیر جامعه فرهنگی قرآنی عصر با اشاره به اینکه این نشست سراسری از سوم تا پنجم اسفند‌ماه ۱۴۰۱ با حضور یکصد نفر از مسئولان جوامع فرهنگی و قرآنی عصر استان‌ها و شهرستان‌ها در اردوگاه شهید حبیب‌الهی اهواز برپا شد، گفت: کارگاه‌های آموزشی، استفاده از اساتید و شخصیت‌های قرآنی مجاهد و مردمی، برگزاری محافل انتقال تجربه و میزگرد‌های هماهنگی و برنامه‌ریزی ازجمله برنامه‌هایی بود که در این دوره سه روزه برگزار شد.

اجرای عملیات مشترک قرآنیان در رمضان

حسینی هدف این همایش را آمادگی نهایی برای اجرای عملیات مشترک جبهه فرهنگی انقلاب و قرآنیان در ماه مبارک رمضان به منظور تعامل بیشتر عناصر قرارگاه‌های استانی در مناطق عملیاتی دفاع مقدس دانست و اظهار کرد: محور‌های این همایش شامل تعریف عملیات اجرایی محل‌محوری و ظرفیت‌سازی، کارگاه توانمند‌سازی در قالب طرح رشد و تدوین طرح‌های عملیاتی استان‌ها برای اجرای این عملیات مشترک در ماه مبارک رمضان و پیمان و عهد جمعی مشترک برای مجاهده در مسیر نهضت قرآنی جبهه انقلاب اسلامی بود.

وی ادامه داد: قبل از شروع این همایش اقداماتی ازجمله ارسال بیانات مقام معظم رهبری که در تاریخ ۱ خرداد ۱۳۹۸ در خصوص ظرفیت‌سازی مطرح کرده بودند به مسئولان و مدیران استان‌ها و برگزاری جلساتی با مسئولان و نمایندگان استانی در خصوص عملیات ماه مبارک رمضان داشتیم. همچنین جلسات روزانه و وبیناری را با حضور مدیران استان‌ها و شهرستان‌ها در خصوص اقدامات قرآنی، پویش و این حرکت داشتیم.

دبیر جامعه فرهنگی قرآنی عصر با اشاره به برنامه‌هایی که در این همایش ویژه مدیران جامعه فرهنگی و قرآنی عصر برگزار شد، گفت: در طول این چند روز کارگاه‌های آموزشی با موضوع حلقه‌های میانی و بازدید از مناطق عملیاتی شلمچه، طلائیه و... را داشتیم؛ همچنین محفلی را با عنوان «تجربه» برگزار کردیم که براساس آن استان‌ها و شهرستان‌ها طرح‌ها، تجربیات، برنامه‌ها و ایده‌های خودشان را در مورد پویش جلسات خانگی قرآن ارائه کردند.

حسینی ادامه داد: در طول این برنامه مراسمی با حضور حجت‌السلام حاجتی، امام‌جمعه موقت اهواز داشتیم. همچنین محفل قرآنی را با حضور حجت‌الاسلام حاج عباس محسنی، مدیرعامل موسسه فرهنگی «به سوی بی‌نهایت» و از همرزمان شهید آوینی داشتیم. روز آخر این برنامه هم اختتامیه بود که طی آن طرح‌های برتر ارائه و در نهایت به برخی عزیزان به صورت قرعه هدای سفر به کربلا اهدا شد.

یادآور می‌شود ازجمله فعالیت شبکه مردمی - قرآنی عصر می‌توان به جلسات خانگی قرآن و فعالیت‌های قرآنی، توانمندسازی مجموعه‌های مردمی و فعالیت در مناطق آسیب‌پذیر و محروم اشاره کرد.

انتهای پیام
captcha