کد خبر: 4125243
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۶
در ادامه کاروان قرآنی انقلاب انجام شد

رایزنی‌های پیشکسوت قرآنی برای ارتقای دیپلماسی مردمی در حوزه قرآن

احمد ابوالقاسمی همراه با تعدادی از فعالان قرآنی کشورمان با حضور در کشور سوریه به رایزنی برای ارتقای دیپلماسی قرآنی بین دو کشور پرداخت.

رایزنی‌های قاری بین‌المللی برای ارتقاء دیپلماسی قرآنی + عکس

به گزارش ایکنا، به دنبال تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تقویت ارتباطات مذهبی با سوریه و نقش حیاتی این ارتباط، جمعی از فعالان قرآنی کشورمان طی هفته‌های اخیر به منظور ارتقای دیپلماسی مردمیِ قرآنی و ایجاد وفاق و همدلی در جامعه قرآنی جهان اسلام راهی کشور سوریه شدند.

اعضای این گروه شامل احمد ابوالقاسمی، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت «الف لام میم» و قاری بین‌المللی کشور، علی کرامتی، فعال قرآنی کشور، سیدکریم موسوی، قاری و مبتهل ممتاز کشور، هادی صلح‌جو، قاری ممتاز و مجری برنامه‌های معارفی صدا و سیما، محمد خالقی، مدیرگروه محافل و مسابقات شبکه قرآن و معارف سیما و محمد سلیمی، تهیه کننده برنامه‌های قرآنی صدا و سیما بوده است.

از جمله فعالیت‌ها و اقدامات این گروه در سفر هشت روزه خود به کشور سوریه می‌توان به برگزاری 18 جلسه هماهنگی با تعدادی از مسئولان و چهره‌های قرآنی کشور سوریه اشاره کرد. دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین صفارهرندی، نماینده مقام معظم رهبری در سوریه، از جمله این برنامه‌ها بود. در این دیدار بر حمایت از فعالیت‌های قرآنی سوریه با محوریت قرائت و حفظ قرآن کریم از سوی نماینده مقام معظم رهبری در سوریه تأکید شد.

همچنین اعضای این گروه با سیدعبدالله نظام، زعیم شیعیان سوریه نیز دیدار کردند که در این دیدار ادامه‌دار بودن حضور قاریان و حافظان و فعالان قرآنی ایران در سوریه مورد تأکید قرار گرفت.

دیدار با سیدایمن زیتون، مدیر مسئول مجمع رسول الاعظم لاذقیه، محمدمحمود علیو، مدیر اوقاف لاذقیه، محمود عکام، مفتی حلب، نوری، سرکنسول ایران در حلب و ... بخش دیگری از دیدارهای اعضای گروه اعزامی بود. همچنین در این سفر دیدارهای جداگانه‌ای با شیوخ نبل و الزهرا، شیوخ منطقه عباسیه حمص، شیوخ منطقه ام‌العمد و شیوخ المزرعه حمص نیز صورت گرفت.

برگزاری چهار نشست تخصصی با حضور قاریان و حفاظ شیعه لاذقیه، منشدین و مبتهلین حلب، قاریان نبل و لجنه قرآنی شیعیان دمشق از دیگر برنامه‌های اجرا شده در مدت زمان حضور این گروه در کشور سوریه بوده است.

اعضای این گروه در ادامه برنامه‌های خود از دارالقرآن شهدا دمشق، نمایشگاه جوانان دمشق با موضوع فلسطین و مجمع رسول اعظم(ص) لاذقیه نیز بازدید به عمل آوردند.

برنامه دیگر گروه، بازدید از مسجد المغربی لاذقیه بود که با تلاوت استاد ابوالقاسمی به سبک مصطفی اسماعیل، یاد و خاطره تلاوت پرشور و ماندگار سال ۱۹۵۷ میلادی مرحوم مصطفی اسماعیل از سور‌های مبارکه «حجرات»، «ق»، «توحید» و «انشراح» در اذهان زنده شد.

بازدید از آثار مقاومت مردم سوریه در مصاف با جبهه عربی - عبری - غربی داعش و خرابی‌های به‌وجود آمده از سوی جنایتکاران داعشی در حلب و حمص و نیز حضور در معراج شهدای حلب و زیارت پیکر مطهر تعدادی از شهدای مقاومت (که به تازگی توسط جستجوگران نور کشف شده بود) از دیگر برنامه‌های این گروه بود.

گروه قرآنی اعزامی کشورمان به سوریه همچنین 16 برنامه جنبی نیز اجرا کرد که از جمله آنها باید به برگزاری سه محفل نورانی انس با قرآن کریم، اجرای انشاد و ابتهال مشترک با منشدین اهل تسنن حلب، ضبط هشت تلاوت، اذان، ابتهال و قرائت زیارت نامه برای پخش از شبکه‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و ... اشاره کرد.

انتهای پیام
captcha