به گزارش ایکنا، حضرت علی اکبر فرزند امام حسین(ع) در بین سالهای ۳۳ تا ۳۵ هجری قمری از مادری به نام لیلا دختر ابیمره در شهر مدینه چشم به جهان گشود. وی در مکتب انسانساز پدر، شیوههای صحیح دفاع از مکتب و اطاعت از امامت و حمایت از آرمانهای مقدس آن را آموخت. او در روز عاشورا اولین نفر از بنیهاشم بود که پس از مبارزه جانانه جام شهادت سر کشید. روز میلاد حضرت علی اکبر(ع) به روز جوان نامگذاری شده و یکی از بهترین الگوهایی جوانان امروزی است.
در بخش شناسنامه، زندگینامه و شمهای از فضائل و مناقب حضرت علیاکبر(ع) تبیین شده است. در بخشی از فضائل و مناقب آن حضرت میخوانیم: تربیت شایسته امام حسین(ع) سبب شد که علیاکبر به بهترین صفات کمال آراسته شود. عواملی همچون اصالت خانوادگی، تربیت و وراثت، کسب علم و فضایل که از عناصر تشکیلدهنده شخصیت هرکس است، در وجود و زندگی او فراهم بود. خلق و خوی او و رفتار، حرکات، ادب و متانتش در حد اعلای برجستگی و درخشندگی بود. آن گونه که گفته و نوشتهاند، رفتارش یادآور حرکات و رفتار پیامبر خدا(ص) بود و همین سبب میشد تا در چهره او شخصیت پیامبر را مشاهده کرده و با دیدن او یاد حضرت رسول(ص) را در ذهنها زنده کنند. علیاکبر، نسخهای برابر با اصل نسبت به رسول خدا و شاخهای از آن شجره طیبه و ریشه پاک بود و وارث همه خوبیهای خاندان عصمت و طهارت به شمار میرفت. آن حضرت، از جوانی مجموعهای از خوبیها، فضیلتها و نمونهای روشن از فضایل عترت پاک پیامبر بود.
روزگار خوش جوانی، جوان و جوانی در تعالیم مکتب اسلام، چشم آینده در انتظار جوانان به مناسبت یازدهم شعبان سالروز ولادت حضرت علیاکبر، فرصت زیبای جوانی؛ به مناسبت گرامیداشت سالروز ولادت حضرت علیاکبر(ع) و روز جوان، ولادت جوان بنیهاشمی، حضرت علیاکبر و روز جوان، ویژگیهای جوانی و شیوههای بهرهمندی صحیح از آن، مسائل و مشکلات جوانان، ظرفیتهای فضای مجازی در تربیت دینی نسل جوان از جمله مقالاتی است که لینک آنها در ویژهنامه یوسف آلعبا آمده است.
درباره الگو بودن حضرت علیاکبر(ع) آمده است: جوان، محتاج اسوه و الگوست. اسوه و الگوی جوان، باید جوان باشد؛ تا فضایل و کمالات این جوان دست یافتنی و ملموس باشد. قرآن برای زندگی بشر، اسوه و الگو معرفی میکند؛ «و لکم فی رسول الله اسوه حسنه». اگر پیامبر و سبک زندگی نبوی اسوه و الگوست، هر شخص و سبک دیگری اگر بخواهد اسوه و الگو باشد، باید رنگ و بوی پیامبر را داشته باشد و «اشبه الناس خلقاً خُلقاً و منطقاً برسول الله» باشد.
در بخش معرفی کتاب، کتابهای «بدرقه جان، سیری در زندگانی حضرت علیاکبر(ع)»، «علیاکبر(ع)؛ بهترین الگوی جوانان» و «کتابشناسی جوان» معرفی شده است. نگارخانه نیز شامل شعرخوانی، مداحی و عکسنوشتههایی درباره فرزند برومند امام حسین (ع) است. «دانشنامه جوان در اسلام» نیز در این ویژهنامه معرفی شده است.
ویژهنامه اینترنتی «یوسف آلعبا» از اینجا قابل مطالعه و دریافت است.
انتهای پیام