به گزارش ایکنا، سومین روز از مسابقات بینالمللی قرآن بانوان کشور اردن در نوبت اول از ساعت 10:35 صبح دوشنبه آغاز و در این بخش شش حافظ کل قرآن از کشورهای امارات، ساحل عاج، کویت، ترکیه، عمان و اندونزی با حضور در جایگاه به سوالات هیئت داوران پاسخ دادند.
رقابتهای این روز با اجرای نماینده کشور امارات آغاز شد، این شرکتکننده که درگیر اضطراب بیش از حد شده بود، نتوانست محفوظات خود را به خوبی ارائه داده و به پیادهسازی برنامه خود بپردازد، شاید به خاطر همین اضطراب بیش از حد بود که با چندین تذکر از سوی هیئت داوران مواجه شد.
در ادامه رقابتهای این روز نوبت به نماینده کشور ساحل عاج رسید، این شرکتکننده ارائه متوسط و کاملاً معمولی از خود داشت، ارائههایی که در چنین مسابقاتی نمیتوان انتظار کسب رتبه از آن را داشت. پس از آن نوبت به نماینده کشور کویت رسید. او با اینکه با تذکراتی از سوی هیئت داوران مواجه شد و نتوانست نمره حسن حفظ خود را به صورت کامل دریافت کند، اما تلاوت خود را به سبک خلیجی و در مقام کُرد به زیبایی هرچه تمامتر انجام داد.
سومین شرکتکننده نوبت صبح مسابقات بینالمللی قرآن کشور اردن، بانوی حافظ از کشور ترکیه بود. او نیز با وجود برخورداری از صوت و لحن خوب اما به جهت اضطراب زیاد نتوانست در بخش حسن حفظ خود را مسلط نشان دهد و با تذکراتی از سوی هیئت داوران مواجه شد.
یکی از دلایل اصلی اضطراب در مسابقات بینالمللی قرآن میتواند ناشی از تجربه اندک قاری و حافظ در رقابتهای بینالمللی باشد. اگر یک حافظ قرآن در رقابتهای مختلفی حضور یافته و عرصههای مختلفی را دیده باشد، اجرای راحتتری در حین مسابقات خواهد داشت. حضور در محافل قرآنی مختلف و رسیدن به آرامش روحی تا ایام برگزاری مسابقات از جمله راههایی است که برای کاهش اضطراب در مسابقات قرآن توصیه شده است.
در ادامه رقابتهای نوبت صبح سومین روز مسابقات بینالمللی قرآن بانوان کشور اردن نوبت به حافظ کل قرآن از کشور عمان رسید. این شرکتکننده نیز با وجود برخورداری از حسن حفظ تقریباً قوی اما در بحث تجوید و فصاحت دچار ضعفهایی بود که میتواند نمره نهایی او را تحت تأثیر خود قرار دهد.
آخرین متسابق در نوبت صبح نماینده کشور اندونزی بود. این شرکتکننده همانگونه که مورد انتظار بود ظاهر شد و به زیبایی اجرای خود را به پایان رساند، نماینده اندونزی از حیث حسن حفظ با یک تذکر از سوی هیئت داوران مواجه شد اما اجرا و سبک زیبای تلاوت او که یادآور صوت استاد خلیل الحصری بود میتواند او را امیدوار به کسب رتبه در این رویداد کند.
بر اساس گزارش ایکنا، نوبت دوم از برنامههای سومین روز مسابقات بینالمللی قرآن بانوان کشور اردن از ساعت 14:20 آغاز شد و تا زمان اذان مغرب به وقت محلی شش نفر دیگر به اجرای برنامه پرداختند.
آغازکننده نوبت دوم روز سوم مسابقات نمایندهای از کشور عراق بود که به روی جایگاه رفت. یکی از نکات قابل توجه در این دوره از مسابقات حضور دو نماینده از کشور عراق در این رویداد است و در روز سوم شاهد اجرای نماینده جامعه اهل سنت عراق بودیم که در عین برخورداری از حسن حفظ قوی اما تذکراتی هم از هیئت داوران دریافت کرد.
متسابق بعدی روز سوم مسابقات شرکتکنندهای از کشور یمن بود که به زیبایی تمام به تلاوت پرداخت و تنها یک تذکر از داوران دریافت کرد. این شرکتکننده میتواند یکی دیگر از شانسهای کسب رتبه برتر این دوره از مسابقات باشد.
در ادامه نوبت به نماینده کشور تونس رسید که به روایت قالون آیات الهی را تلاوت کرد. این بانوی حافظ از صوت، لحن و تجوید بسیار خوبی برخوردار بود و اگر با ایرادات حس حفظی مواجه نمیشد، شاید میتوانستیم او را به عنوان یکی از شانسهای جدی کسب رتبه به حساب بیاوریم.
در مسابقات قرآن که در رشته حفظ برگزار میشود و به خصوص در کشورهای عربی حُسن حفظ اصلیترین محور موفقیت شرکتکننده است و به همین خاطر است که اگر شرکتکنندهای با ایراد حسن حفظی مواجه شد، نباید انتظار کسب رتبه از او داشت.
پایان بخش نوبت دوم از سومین روز مسابقات بینالمللی قرآن بانوان کشور اردن اجرای نماینده کشور میزبان بود. این شرکتکننده بسیار مسلط عمل کرد و در هنگام تلاوت ایشان فقط یک بار زنگ اخطار خطا به صدا در آمد و شاید بتوان این چهره را نیز در زمره صاحبان رتبه این دوره از مسابقات قرار داد.
بر اساس گزارش ایکنا، آنچه در انتهای گزارش روز سوم مسابقات بینالمللی قرآن کشور اردن باید به آن اشاره کرد این است که تا به این روز شاهد اجرای مسلط تعداد زیادی از شرکتکنندگان بودهایم و همین امر باعث ایجاد رقابت تنگاتنگ و در نتیجه سخت شدن کار هیئت داوران برای معرفی نفرات برتر شده است.
مسابقات بینالمللی قرآن بانوان کشور اردن امروز در بخش رقابتی به کار خود پایان میدهد و مراسم اختتامیه نیز روز پنجشنبه برگزار خواهد شد. رویا فضائلی، نماینده کشورمان در این دوره از مسابقات روز اول اجرا داشت.
برگزارکنندگان مسابقات، در کنار برگزاری این رویداد برنامههای جنبی مختلفی را نیز در نظر گرفتهاند که از جمله آنها باید به بازدید از مقام اصحاب کهف اشاره کرد. اقامه نماز جمعه در مسجد جامع، برنامه بازارگردی و حضور در مراکز تفریحی از دیگر برنامههای در نظر گرفته شده در ایام برگزاری مسابقات بوده است.
انتهای پیام