کد خبر: 4126680
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۷
امسال

40 وقف جدید در لرستان ثبت شد

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان از ثبت 40 وقف طی امسال در استان خبر داد و گفت: این تعداد وقف جدید بیشتر در حوزه موقوفات انتفاعی و شامل مسجد و حسینیه است.

وقفحجت‌الاسلام محمدجواد عباس‌زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، از ثبت 40 وقف طی امسال در استان خبر داد و گفت: این تعداد وقف طی سال‌ جاری در شهرستان‌های مختلف استان انجام و ثبت سامانه شده است.

وی افزود: از این تعداد وقف که امسال در لرستان ثبت شده است، هفت مورد آن در دلفان و 10 مورد آن در الیگودرز بوده است و مابقی شهرستان‌ها نیز هر کدام تعدادی وقف داشته‌اند.

عباس‌زاده با بیان اینکه این تعداد وقف جدید بیشتر در حوزه موقوفات انتفاعی و شامل مسجد و حسینیه است، ادامه داد: سهمیه وقف لرستان برای سال 1401 ثبت 50 وقف بوده است که امید است مابقی این سهمیه نیز تکمیل شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان اولویت‌های وقف در این استان را وقف در حوزه قرآن، کمک به زوج‌های نابارور و فرزندآوری، ازدواج جوانان و همچنین کمک به بیماران صعب‌العلاج دانست و اظهار کرد: امید است با فرهنگ‌سازی اصحاب رسانه در رابطه با اهمیت وقف شاهد ثبت وقف‎های جدیدی در استان از سوی خیرین و نیکوکاران و واقفان باشیم.

انتهای پیام
captcha