کد خبر: 4129000
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴

ممنوعیت تبلیغات انتخاباتی اندونزیایی‌ها در ماه رمضان

اداره کل نظارت بر انتخابات اندونزی به احزاب سیاسی شرکت کننده در انتخابات سراسری 2024 یادآوری کرده که در ماه مبارک رمضان از تبلیغات انتخاباتی خودداری کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از Tempo، لولی سوهنتی، عضو اداره کل نظارت بر انتخابات اندونزی(Bawaslu)، امروز، 28 اسفند و در جریان یک برنامه گفت‌وگو  با احزاب سیاسی گفت: چیزی که اداره نظارت بر انتخابات ممنوع کرده آمیختن کارهای خیر با کمپین‌های سیاسی پنهان است.

با این حال، او تأکید کرد که این اداره احزاب را از انجام عمل خیر در ماه مبارک اسلامی منع نکرده است. با این حال، آنچه ممنوع شده، مطابق با قانون شماره 7 سال 2017 در مورد انتخابات عمومی است.

سوهنتی گفت: به عنوان مثال، وعده دادن پول یا سایر چیزهای مادی، چه در دوره مبارزات انتخاباتی، چه در دوره شمارش آرا یا در جریان انتخابات ممنوع است. سایر موارد نقض مقررات مبارزات انتخاباتی شامل تبلیغات احزاب در مؤسسات آموزشی، ادارات دولتی و اماکن عبادی است.

انتخابات عمومی اندونزی قرار است 14 فوریه 2024 (25 بهمن 1402) برای انتخاب رئیس جمهور، معاون رئیس جمهور و مجلس مشورتی خلق اندونزی برگزار شود.

تبلیغات انتخاباتی از روز 28 نوامبر (7 آذر 1402) آغاز خواهد شد.

انتهای پیام
captcha