کد خبر: 4130147
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۳
در ماه مبارک رمضان؛

تربیت به روایت تاریخ انبیا در قرآن در دوره قرآنی «آرمان معلم» + فیلم و پوستر

دوره قرآنی «آرمان معلم» ویژه دانشجو معلمان، معلمان و مربیان کانون‌های تربیتی در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، گروه تعلیم و تربیت مرکز راهبری برهان با حمایت سازمان دارالقرآن الکریم و همکاری دانشگاه فرهنگیان دوره قرآنی «آرمان معلم» ویژه دانشجو معلمان، معلمان و مربیان کانون‌های تربیتی را در ماه مبارک رمضان برگزار می‌کند.

این دوره به صورت مجازی و آفلاین به بررسی ایده محوری قرآن برای تربیت، ماموریت محوری در هویت‌سازی قرآنی، بررسی تفاوت نگاه قرآن به تربیت با نگرش‌های سنتی و تربیت اسلامی و رویکرد‌های غربی محور می‌پردازد.

محتوای این دوره شامل طرح کلان تربیت در راستای مأموریت انسان در دنیا برگرفته از سوره صف، روایت خلقت حضرت آدم(ع) به عنوان نقطه شروع تقابل جبهه حق و باطل، روایت‌هایی از قوم بنی‌اسرائیل و حضرت موسی(ع) به عنوان اولین قومی که در مسیر این مأموریت قدم نهادند و روایت‌هایی از حوادث صدر اسلام و جنگ‌های پیامبر(ص) به عنوان امت نهایی برای تحقق مأموریت انسان در دنیا است.

علاقه‌مندان در این دوره با مدل تربیت آرمان‌محور بر اساس تاریخ انبیاء در قرآن و فنون و روش‌های نوین و علمی تدبر در قرآن آشنا می‌شوند و آمادگی لازم را برای ارتباط با مخاطب دانش‌آموز و به خصوص قشر نوجوان کسب می‌کنند. در پایان نیز گواهی‌نامه معتبر دوره آرمان معلم را از سازمان دارالقرآن دریافت خواهند کرد.

دوره آرمان معلم با ارائه حجت الاسلام اعلایی برگزار می‌شود. زمان برگزاری دوره آفلاین از ۴ فروردین ماه تا ۵ اردیبهشت ماه(مصادف با ماه مبارک رمضان) و مدت زمان آموزش دوره ۱۵ جلسه حدودا ۲۵دقیقه‌ای است. آزمون پایانی دوره نیز از تاریخ ۱۷ فروردین لغایت ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ به صورت ۲۰ سوال تستی به مدت ۲۰ دقیقه برگزار می‌شود و هر فرد پس از مشاهده محتوای افلاین یکبار فرصت شرکت در ازمون را خواهد داشت.

ثبت نام و شرکت در دوره آرمان معلم

دوره قرآنی«آرمان معلم» برگزار می‌شود

انتهای پیام
captcha