کد خبر: 4132426
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی تأکید کرد:

اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی منجر به تشدید خشونت و ناامنی در منطقه می‌شود

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، رژیم صهیونیستی را مسئول کامل پیامدهای تحرکات و تخلفات خطرناک اخیر در قدس دانست و گفت: این تحرکات می‌تواند به تشدید خشونت، تنش و بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه منجر شود.

به گزارش ایکنا، به نقل از وبگاه الیوم السابع، حسین ابراهیم طه، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، در نشست فوق‌العاده کمیته اجرایی این سازمان، سیاست‌های رژیم صهیونیستی و اقدامات این رژیم برای محو هویت قدس را به‌شدت محکوم کرد.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در سخنانی پیرامون این موضوع گفت: قدس جزو لاینفک خاک فلسطین اشغالی و پایتخت این کشور است و تمام محیط مسجدالاقصی تنها محل عبادتی برای مسلمانان می‌باشد.

حسین ابراهیم طه افزود: این نشست در شرایطی برگزار شده است که شهر قدس و مقدسات اسلامی به دنبال تشدید تجاوزات آشکار رژیم صهیونیستی در شرایط بغرنجی به سر می‌برد.

وی در ادامه ضمن هشدار درباره هرگونه تغییر در وضعیت تاریخی و حقوقی مقدسات اسلامی و مسیحی در قدس به‌ویژه در مسجدالاقصی، رژیم صهیونیستی را مسئول کامل پیامدهای تحرکات و تخلفات خطرناک اخیر در قدس دانست که به گفته طه می‌تواند به تشدید خشونت، تنش و بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه منجر شود.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی همچنین تأکید کرد: تمام اقدامات رژیم صهیونیستی با هدف تغییر وضعیت جغرافیایی و جمعیتی قدس و لطمه به وضعیت تاریخی و قانونی اماکن مقدس این شهر، فاقد ارزش حقوقی است و طبق حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های سازمان ملل باطل به حساب می‌آید.

انتهای پیام
captcha