کد خبر: 4133364
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۹
کلانتری:

مؤثرترین کار فرهنگی، کار قرآنی است

تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع)، بالاترین، پاک‌ترین و مؤثرترین کار فرهنگی را کار قرآنی دانست و افزود: هر کدام از شاخه‌های فعالیت‌های قرآنی و رشته‌ها به شکلی در خدمت به این کتاب عظیم الهی است که به ارزش انسان می‌افزاید.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری، تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع)به گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری، تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) شب گذشته، 21 فروردین در گردهمایی جامعه قرآنی استان فارس که به‌مناسبت ماه مبارک رمضان در آستان مقدس سیدمیرمحمد(ع) برگزار شد، با یادآوری انس و الفت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، گفت: امام(ره) در کتاب آداب‌الصلوه می‌فرمایند عظمت قرآن را باید قاری قرآن به درستی درک کند.

وی با بیان اینکه عظمت هرکاری و کتابی می‌تواند به چند چیز باشد، افزود: یکی به عظمت کاتب و متکلم آن، دوم عظمت مطالب کتاب یعنی محتوایی که در یک کتاب است، می‌تواند به یک کتاب عظمت و بزرگی دهد، سوم عظمت آثار و نتایجی است که از آن کتاب عاید مردم و جامعه اسلامی می‌شود، چهارم عظمت آن رسولی که واسطه است و این کتاب را از جایی به دست مخاطب برساند، پنجم عظمت شخصی که این کتاب را دریافت کرده است، ششم عظمت حافظ و نگهبان آن کتاب یعنی آن رمز و رازی که کتاب را ماندگار کرده و از دستبرد رهزنان روزگار در امان نگه می‌دارد، هفتم عظمت شارح آن کتاب است و هشتم عظمت زمانی است که آن کتاب ارسال شده است یعنی آن تاریخ و زمانی که آن اثر ارسال شده است.

کلانتری با تصریح اینکه تمام این 8 مورد درباره قرآن کریم در اوج قرار دارد، گفت: فرستنده قرآن کریم خداست و مطالب و مقاصد آن هدایت بشر و به قله‌های کمال است.

تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با تأکید بر اینکه نتایج و ثمراتی که از قرآن عاید جامعه بشری می‌شود در تاریخ بشر نظیر ندارد، گفت:‌ کسی که واسطه آوردن قرآن بوده، حضرت جبرییل است. مرسل الیه یعنی کسی که قرآن را دریافت کرده است، اتم و اکمل انسان‌های روی زمین در طول تاریخ است. نبی مکرم که اعظم پیامبران الهی است، خاتم پیامبران الهی است که شبیه آن نیست و خود خداوند هم حافظ و نگه‌دار قرآن کریم است.

وی با بیان اینکه شارح و مبین قرآن نیز طبق نص قرآن رسول اکرم(ص) و اهل بیت(ع) یعنی حضرت علی(ع) و فرزندان ایشان هستند، گفت:‌ زمان نزول قرآن کریم شب قدر است که بالاتر از هزار ماه است یعنی در زمانی نازل می‌شود که دیگر مشابه آن نیست و هیچ شب و روزی نمی‌‌تواند به عظمت این شب برسد.

کلانتری با تصریح اینکه با بررسی این موارد متوجه می‌شویم که قرآن بزرگترین کتاب در عالم هستی و بزرگترین کتاب هدایت بشر است، افزود: با توجه به عظمت و جایگاه قرآن باید به هر کسی که به شکلی در خدمت به قرآن کریم است، و برای ترویج آن تلاش می‌کند، تبریک گفت.

تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع)، بالاترین، پاک‌ترین و مؤثرترین کار فرهنگی را کار قرآنی دانست و افزود: هر کدام از شاخه‌های فعالیت‌های قرآنی و رشته‌ها به شکلی در خدمت به این کتاب عظیم الهی است که به ارزش انسان می‌افزاید. زیرا وقتی به بزرگترین کتاب الهی خدمت می‌کنیم در حقیقت خود را به این کتاب نزدیک کرده و  عظمت پیدا می‌کنیم.

وی تصریح کرد: امروز جهان با همه وجود در جست‌وجوی یک کتاب بدون نقصی است که بتواند آن را در مسیر بندگی خدا هدایت کند و این هنر ماست که تلاش کنیم این کتاب آسمانی را درست به دست بشریت برسانیم. زیرا انسان‌هایی هستند که فقط با صدای صوت قرآن احیا شدند یعنی از عمق منجلاب فساد و گناه و انحراف با شنیدن صوت قرآن نجات پیدا کردند بدون اینکه حتی مفهوم آن را بدانند و این تأثیر و معجزه قرآن کریم است.

کلانتری با بیان اینکه جایگاهی که قرآن از آن نازل شد بالاترین جایگاه در عرش الهی است و این عظمت قرآن است، گفت:‌ امروز در زندگی بشر فقط یک کتاب آسمانی وجود دارد و آن قرآن است لذا به خدمت به قرآن افتخار کنیم.

انتهای پیام
captcha