امام جمعه سنندج با بیان اینکه اسرائیل از کُردها میترسد چرا که این قوم ایرانی در آزادسازی و حمایت از فلسطینیان همواره پیشگام بودهاند، گفت: آزادی قدس شریف، آرمان مسلمانان جهان است و این وعده الهی بزودی تحقق خواهد یافت 
به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج امروز، 25 فروردین در آیین عبادی - سیاسی نماز جمعه این هفته مسجد جامع سنندج با قدردانی از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس، گفت: حضور گسترده مسلمانان در راهپیمایی روز قدس از سویی برای مردم مظلوم فلسطین امیدبخش بوده و از سوی دیگر خشم دشمنان اسلام و حامیان رژیم صهیونیستی را به دنبال دارد.
وی با اشاره به اینکه نابودی کامل رژیم صهیونیستی نزدیک است، افزود: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس نماد وحدت و یکپارچگی بین ملت ایران برای دفاع از مظلومیت ملت اشغالی فلسطین به دست رژیم کودککش اسرائیل است.
امام جمعه سنندج بیان کرد: مردم و مسئولان استان با شرکت گسترده در راهپیمایی روز قدس باردیگر نشان دادند که حامی و غمخوار ملت مظلوم فلسطین بوده و در مسیر دفاع از ارزشهای اسلامی و اعتقادات دینی ثابت قدم خواهند بود.
وی با بیان اینکه اسرائیل از کُردها میترسد چرا که این قوم ایرانی در آزادسازی و حمایت از فلسطینیان همواره پیشگام بودهاند، ادامه داد: آزادی قدس شریف، آرمان مسلمانان جهان است و این وعده الهی بزودی تحقق خواهد یافت.
ماموستا رستمی با اشاره به اینکه انسجام بین مسلمانان باعث ترس و وحست دشمنان از جمله رژیم صهیونیستی شده است، گفت: امروز بیش از هر زمانی، همبستگی شیعه و سنی نمود یافته و همین پیوند ناگسستنی بین مسلمانان، نابودی اسرائیل را نزدیک کرده است.
وی با گرامیداشت روز ارتش، گفت: ارتش در زمان جنگ تحمیلی با ایثار و فداکاری تمام از ناموس، حیثیت و کیان کشور دفاع و در برابر ۵۵ کشور که جنگ نابرابر را به سرکردگی آمریکا به ایران تحمیل کرده بودند، ایستادگی کرد.
امام جمعه سنندج در پایان با اشاره به نوسانات قیمت اجناس در سطح بازار یادآور شد: نظارت بر بازار در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شده، ضروری است.
انتهای پیام