به گزارش ايكنا به نقل از مرکز اطلاعرسانی فلسطین، وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، اردن، مصر و عراق صبح امروز شنبه پس از نشست مشورتی خود در جده در بیانیهای تجاوزات و حملات اشغالگران اسرائیلی علیه مسجدالاقصی را محکوم کردند.
وزارت امور خارجه عربستان سعودی در بیانیهای پس از پایان این نشست درباره مسئله فلسطین بر محوری بودن و اولویت داشتن مسئله فلسطین تأکید کرده و اقدامات نامشروع رژیم صهیونیستی را که موجب نابودی راه حل دو کشور و فرصتهای تحقق صلح و سازشی عادلانه و فراگیر خواهد شد، محکوم کردند.
در این بیانیه تجاوزات و جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه مسجدالاقصی محکوم شده و بر ضرورت حفظ وضعیت تاریخی و قانونی حاکم بر آن تأکید شد.
این بیانیه میافزاید که اداره اوقاف قدس و امور مسجدالاقصی در اردن تنها طرف مسئول اداره امور این مسجد است و هرگونه مداخله با هدف تغییر وضعیت حاکم بر مسجد، اقدامی غیرقانونی و نامشروع است.
انتهای پیام