کد خبر: 4135275
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۷
معاون فرهنگی دانشگاه لرستان:

اساتید دانشگاه‌ها به اثرگذاری معنوی و تربیتی استاد بر دانشجو توجه کنند

محمد حیاتی نقش اساتید دانشگاه در ترویج سبک تربیتی دینی، ایرانی و اسلامی را بسیار مهم و تأثیرگذار دانست و گفت: اساتید دانشگاه علاوه بر موضوعات آموزشی و پژوهشی باید به اثرگذاری فرهنگی، اجتماعی، معنوی و تربیتی استاد بر دانشجو نیز توجه کنند.

نشست اثرگذاری فرهنگی و اجتماعی بانوان هیئت علمی دانشگاه لرستانبه گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست اثرگذاری فرهنگی و اجتماعی بانوان هیئت علمی دانشگاه لرستان، 29 فروردین‌ماه با حضور محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی، فاطمه احمدی، مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی و جمعی از بانوان هیئت علمی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست که در سالن جلسات ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد، محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در سخنانی با بیان اینکه موضوع اثرگذاری فرهنگی و اجتماعی اساتید بر دانشجویان یک موضوع مهم است، گفت: علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، توجه به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان نیز از مسائل مهم دانشگاهی است.

وی با تأکید بر اینکه اساتید دانشگاه علاوه بر موضوعات آموزشی و پژوهشی باید به اثرگذاری فرهنگی، اجتماعی، معنوی و تربیتی استاد بر دانشجو نیز توجه کنند، افزود: ترویج سبک زندگی ایرانی، اسلامی و تعالیم معنوی و دینی در دانشگاه‌ها به‌ویژه برای دانشجویان از موضوعات مهم است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نقش اساتید دانشگاه در ترویج سبک تربیتی دینی، ایرانی و اسلامی را بسیار مهم و تأثیرگذار دانست و ادامه داد: تقویت تشکل‌ها، انجمن‌ها، نشریات و کانون‌های فرهنگی دانشجویی از جمله اولویت‌های مهم معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان است.

وی با بیان اینکه رویکرد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان این است که این‌گونه نشست‌ها تداوم یابد، افزود: تلاش ما این است اعضای هیئت علمی از جمله بانوان هیئت علمی، نقش بیشتر و اثرگذارتری داشته باشند.

در این نشست بانوان عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

انتهای پیام
captcha