کد خبر: 4135535
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۲
رئیس جهاددانشگاهی بیان کرد:

فراهم کردن امکان فرصت مطالعاتی برای اساتید جوان

رئیس جهاددانشگاهی به امکان فرصت مطالعاتی برای اساتید جوان اشاره کرد و افزود: با توجه به گستردگی و تنوع فعالیت‌های علمی و فناورانه جهاددانشگاهی در سطح کشور این امکان وجود دارد تا فرصت مطالعاتی را برای اساتید جوان در مراکز پژوهشی و تحقیقاتی این نهاد ایجاد کنیم.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، چهارشنبه 30 فروردین‌ماه در نشست مشترک با وزیر علوم و عضو هیئت امنای جهاددانشگاهی که با حضور معاونان و برخی از مدیران ارشد این نهاد، در محل وزارت علوم شد، گفت: بر اساس اساسنامه یکی از اهداف و مأموریت‌های جهاددانشگاهی ارتباط مناسب بین صنعت و مؤسسات خدماتی با دانشگاه است که در این زمینه ظرفیت‌های خوبی در جهاددانشگاهی فراهم است.

رئیس جهاددانشگاهی به امکان فرصت مطالعاتی برای اساتید جوان اشاره کرد و افزود: با توجه به گستردگی و تنوع فعالیت‌های علمی و فناورانه جهاددانشگاهی در سطح کشور این امکان وجود دارد تا فرصت مطالعاتی را برای اساتید جوان در مراکز پژوهشی و تحقیقاتی این نهاد ایجاد کنیم.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه آموزش و کارآفرینی، اظهار کرد: توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار و آمادگی آن‌ها برای اشتغال از جمله فعالیت‌هایی است که توسط جهاددانشگاهی دنبال می‌شود.

مسلمی نائینی در خصوص فعالیت سه پارک علم و فناوری زیر نظر جهاددانشگاهی، بیان کرد: در پارک‌های علم و فناوری البرز، کرمانشاه و پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، زمینه خوب برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور ایجاد کرده‌ایم.

وی با اشاره به طرح ایران مرز پرگهر، گفت: در این طرح که چندین سال است توسط جهاددانشگاهی در استان‌های مختلف برگزار می‌شود، دانشجویان در اردوهای راهیان پیشرفت با دستاوردهای محققان کشورمان آشنا می‌شوند.

رئیس جهاددانشگاهی به برگزاری مسابقات مناظره دانشجویان اشاره کرد و ادامه داد: در این طرح جهاددانشگاهی سعی کرده است در راستای اجرای منویات رهبری زمینه‌ای را برای گفت‌وگوی دانشجویان عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه برای اولین بار در این دوره مشاور بانوان منصوب شده است، عنوان کرد: در حوزه‌های عفاف و حجاب، کارهای فرهنگی و دیگر زمینه‌های فعالیت جهاددانشگاهی آماده همکاری با مجموعه وزارت علوم تحقیقات و فناوری هستیم.

همچنین محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست، با استقبال از پیشنهاد رئیس جهاددانشگاهی برای اجرای فرصت مطالعاتی اساتید جوان در مجموعه جهاددانشگاهی، بیان کرد: موضوع ارتباط بین صنعت و دانشگاه اهمیت بسیاری دارد و شاید همه جا این امکان وجود نداشته باشد که اساتید دانشگاه به طور مستقیم در صنعت حضور داشته باشند که از ظرفیت جهاددانشگاهی می‌توان در این حوزه استفاده کرد.

وی به سخنان شب گذشته رهبر انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری تأکید فرموده‌اند باید رشته‌های دانشگاهی مورد نیاز جامعه باشند و در این رابطه نیز لازم است در دو دانشگاه علم و فرهنگ و علم و هنر یزد جهاددانشگاهی رشته‌هایی تدوین شود که کاربردی و مورد نیاز جامعه بوده و خروجی این دانشگاه‌ها با سایر دانشگاه‌ها تفاوت داشته باشد.

زلفی گل، با بیان اینکه تشکیل جهاددانشگاهی، بسیار با مفهوم است، اظهار کرد: پیشنهاد اجرای اردوهای راهیان پیشرفت و فن فرهنگ که در این جلسه مطرح شد، بسیار ارزشمند است و وزارت علوم نیز از اجرای آن‌ها حمایت می‌کند.

عضو هیئت امنای جهاددانشگاهی همچنین با تقدیر از فعالیت‌های علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) اشاره و فعالیت‌های این مرکز جهاددانشگاهی را بسیار خوب و دقیق ارزیابی کرد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری در پایان با استقبال از پیشنهادهای مطرح شده در این نشست مشترک گفت: جهاددانشگاهی در استان‌های مختلف ظرفیت بسیار خوبی دارد و اجرای طرح‌هایی در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه و فرصت مطالعاتی اساتید جوان فرصت برای ما و هم برای جهاددانشگاهی است و این نهاد می‌تواند از ظرفیت‌ها اساتید استفاده مناسبی در اجرای پروژه‌هایش داشته باشد.

همچنین در این نشست علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی پیشنهاد راه‌اندازی شبکه قرارگاهی دولت دانش و شبکه فن فرهنگ را داد و گفت: با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جهاددانشگاهی می‌تواند این طرح‌ها را در دانشگاه‌ها عملیاتی کند.

مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی نیز با بیان اینکه این دانشگاه در حال حاضر ۸ هزار و ۲۰۰ دانشجو و بالغ بر ۹۰ رشته‌محل دارد، گفت: هم‌اکنون جزء سه دانشگاه بزرگ غیرانتفاعی کشور هستیم.

وی با بیان اینکه این دانشگاه در مسیر تحول حرکت می‌کند، ادامه داد: انتظار داریم که از این دانشگاه همانند دانشگاه‌های دولتی حمایت شود که این پیشنهاد با موافقت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همراه بود.

محمد محسن غفوریان، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی نیز در خصوص وضعیت اعضای هیئت علمی این نهاد، گفت: آن‌ها هم کار علمی و پژوهشی و فناوری انجام می‌دهند؛ در صورت امکان در آیین‌نامه‌ها انعطاف ویژه‌ای برای حمایت از اعضای هیئت علمی این نهاد دیده شود. 

یادآور می‌شود، حسن فارسی، قائم مقام و معاون هماهنگی و امور مجلس، یعقوب فتح‌اللهی، معاون پژوهش و فناوری، سید رضی آقا سیدی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع، نجمه یزدان‌فر، مشاور امور بانوان و رئیس پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی، ابوالقاسم رئیسی، مدیر کل روابط عمومی و امیر طهرانچی، مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست جهاددانشگاهی از دیگر شرکت‌کنندگان این نشست مشترک بودند. 

انتهای پیام
captcha