کد خبر: 4137446
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲

افتتاح بازارچه «خوداشتغالی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه» در سنندج

افتتاح بازارچه «خوداشتغالی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه» در سنندج بازارچه «خوداشتغالی و توانمندی‌های دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه» استان کردستان با حضور مدیرکل فنی و حرفه‌ای و جمعی از مسئولان در سنندج افتتاح شد.

بازارچه خوداشتغالی و توانمندی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، طالب محمدی، رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان امروز، 10 اردیبهشت در حاشیه برپایی «بازارچه خوداشتغالی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه»، گفت: نمایشگاه توانمندی‌ها و دست سازه‌های دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با ارائه آثار دانش‌آموزان با نیاز ویژه دختر جسمی حرکتی، چند معلولیتی و اوتیسم برپا شده است.

وی هدف از برپایی این بازارچه را ارتقای اعتماد به نفس دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و ایجاد پیوند میان دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و عادی ذکر کرد و افزود: این دانش‌آموزان دارای توانمندی‌های زیادی هستند که با فراهم شدن امکانات و بستر مناسب می‌توانند بر محدودیت‌های خود غلبه کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان بیان کرد: آموزش مهارت‌های اساسی، توانمندسازی و آماده‌سازی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه برای ورود به دوره حرفه‌آموزی و محیط کار از اهمیت بسزایی برخوردار است چراکه مهارت‌آموزی موجب می‌شود تا دانش، نگرش و ارزش‌های وجودی دانش‌آموزان به توانایی‌های واقعی و عینی تبدیل شود.

وی به نقش مهارت‌آموزی در بروز خلاقیت‌های دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: اجرای دوره‌های آموزشی، ارتقای مهارت‌های فنی و شایستگی‌های شغلی، آموزش کارآفرینی و کسب‌وکار و برگزاری اردوی یک‌روزه مشاغل زمینه ورود دانش‌آموزان مستعد با نیازهای ویژه به بازار کار در آینده را فراهم می‌کند.

محمدی با بیان اینکه آموزش‌و‌پرورش استثنایی مجموعه‌ای منسجم، متشکل و تأثیرگذار به نام مدارس و دانش‌آموزانی را در اختیار دارد که دارای نیازهای ویژه و متعددی هستند که رفع نیازهای آنان فراتر از وظیفه آموزش و پرورش است، اظهار کرد: در راستای تحقق این مهم اقدامات مشترک، توسعه مشارکت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی سایر ارگان‌ها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

وی ادامه داد: با کمک به شناسایی استعداد و توانمندی دانش ‌موزان با نیازهای ویژه، احساس خود ارزشمندی به عنوان عضوی مفید و مولد در بازار کار برای آنان ایجاد می‌شود.

رئیس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهارت‌ آموزی است، گفت: پرورش یافته سیستم آموزشی باید دارای حداقل یک مهارت باشد به گونه‌ای که در صورت جدایی از نظام تعلیم و تربیت رسمی در هر مرحله، توانایی تأمین زندگی خود و اداره خانواده را داشته باشد.

وی با اشاره به پرورش نیروی ماهر و فراهم کردن ساختارهای مناسب مهارت‌آموزی به‌عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر افزود: مهارت‌آموزی،استعدادیابی و تقویت مهارت‌های پایه با رویکرد کارآفرینی در نظام آموزش و پرورش می‌تواند برطرف کننده بسیاری از نیازهای آینده بازار کار متناسب با ظرفیت درونی دانش‌آموزان باشد.

محمدی با بیان اینکه توجه به حرفه‌آموزی در نظام آموزش و پرورش می‌تواند برطرف‌کننده بسیاری از نیازهای آینده کشور باشد، یادآور شد: همواره تلاش بر این است که بسترهای لازم برای آموزش مهارت‌های حرفه‌ای به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه فراهم شود.

انتهای پیام
captcha