سازمان جهاددانشگاهی تهران برای شرکت اساتید، متخصصان و دانشگاهیان در ارائه پیشنهادات به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۲ فراخوانی را منتشر کرد.
به گزارش ایکنا، با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۲ از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» و با هدف تحقق و عملیاتی کردن این شعار، کارگروه تخصصی ویژهای شامل اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و متخصصان در سازمان جهاد دانشگاهی تهران تشکیل شده است.
این سازمان برای بهرهمندی از نقطهنظرات و پیشنهادات دیگر اساتید و جامعه دانشگاهی در تحقق هر چه بهتر شعار سال طی فراخوانی از اساتید، متخصصان و صاحبنظران برای مشارکت و همفکری بیشتر برای دستیابی به راهکارهای مناسب برای حصول نتایج بهتر دعوت کرده است.
علاقهمندان شرکت در این فراخوان میتوانند با مراجعه به لینک https://b۲n.ir/p۰۳۴۷۸ فرم بارگذاری شده را تکمیل و ارسال کنند.
انتهای پیام