کد خبر: 4139187
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸
فردا

چهارمین همایش ملی «خیر ماندگار» برگزار می‌شود

چهارمین همایش ملی خیر ماندگار با موضوع «ظرفیت‌ها و کارکردهای نیکوکاری و وقف در پیشرفت ایران» روز دوشنبه 18 اردیبهشت‌ ماه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، چهارمین همایش ملی خیر ماندگار با موضوع «ظرفیت‌ها و کارکردهای نیکوکاری و وقف در پیشرفت ایران» روز دوشنبه 18 اردیبهشت‌ از ساعت 8:30 الی 12 به همت دبیرخانه این همایش و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه، در محل سالن همایش‌های کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود.

در این رویداد که با ارائه نمایشگاهی از برخی مؤسسات خیریه فعال در حوزه‌های کارآفرینی اجتماعی، توانمندسازی و تولید دانش امور خیر همراه است،.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و محسن ولیئی، معاون مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور در این مراسم به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

روز سه‌شنبه 19 اردیبهشت‌ نیز مقالات برگزیده چهارمین همایش ملی خیر ماندگار از ساعت 8:30 الی 16:30 ارائه می‌شود که در بستر مجازی به نشانی https://b2n.ir/4th_conf قابل مشاهده است.

انتهای پیام
captcha