مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان یزد گفت: بیش از 200 نفر از روستاییان شهرستان بافق به مناسبت هفته بسیج سازندگی از خدمات ویزیت رایگان بهرهمند شدند.
به گزارش ایکنا به نقل از روابطعمومی بسیج سازندگی یزد، سعید ذاکری، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان یزد گفت: به مناسبت هفته بسیج سازندگی، اردوی جهادی با حضور تیمهای پزشکی و تخصصی بسیج جامعه پزشکی یزد، در درمانگاه روستای بساب سبزدشت بافق برگزار شد.
وی ادامه داد: در این اردوی جهادی که با همکاری سپاه الغدیر استان یزد و ناحیه مقاومت شهرستان بافق برگزار شد، بیش از 200 نفر از روستاییان از خدمات ویزیت به همراه داروی رایگان بهرهمند شدند.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان یزد بیان کرد: در صورت نیاز به عمل جراحی نیز با هماهنگی بسیج جامعه پزشکی، جراحی به صورت رایگان در بیمارستانهای استان یزد انجام میشود.
انتهای پیام