کد خبر: 4140666
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۱

آثار گروه محمد رسول الله(ص) بررسی شد + عکس

گردهمایی تأثیرات اجراهای مختلف گروه همخوانی محمد رسول الله(ص) در فضای مجازی با حضور اعضای این گروه روز گذشته در فرهنگسرای قرآن انجام شد.

آثار گروه همخوانی محمد رسول الله(ص) در فرهنگسرای قرآن بررسی شدبه گزارش ایکنا، نشستی با حضور اعضای گروه همخوانی محمد رسول الله(ص)، به منظور انتشار و بازخورد آثار اجرا شده این گروه در شبکه‌های مختلف اجتماعی، 22 اردیبهشت‌ماه در سالن هدی فرهنگسرای قرآن برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن توسط حمیدرضا برقعی از اعضای گروه آغاز شد و سپس رحیم قربانی، رئیس گروه به بیان برنامه‌های گروه در سال 1402 پرداخت.

در ادامه محمدحسین اکبری از اعضای گروه، نکاتی درباره توسعه فعالیت‌های گروه ارائه کرد و گفت: طی برنامه‌ریزی انجام شده فعالیت‌های گروه بزرگ تواشیح و هخوانی محمدرسول الله(ص) به فعالیت‌های جهادی و انقلابی و هم‌راستا با اهداف گروه، توسعه پیدا خواهد کرد.

سپس گروه تمرین‌های حرفه‌ای در زمینه ضبط تصویری، پلی‌بک‌خوانی و زنده‌خوانی انجام دادند و در ادامه تمرین سوژه «یا رسول الله مدد» در چندین نوبت انجام و اشکال‌گیری شد و تمرین مناجات‌خوانی هم انجام شد.

یادآور می‌شود، این گروه همسرایی مشتمل بر ۱۲ گروه برتر از قاریان و حافظان ممتاز کشور با سرپرستی رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ است که قطعات زیبایی را با محوریت آیات قرآن، مدح و ثنای پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع)، شهدا و آثار انقلابی تولید و اجرا کرده است.

انتهای پیام
captcha