کد خبر: 4147294
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲

طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در کردستان اجرا می‌شود

مدیر ستاد کانون‌‌های مساجد کردستان از اجرای طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در استان خبر داد و گفت: این طرح در راستای ایجاد نشاط در برنامه‌های فرهنگی مساجد به منظور جذب جوانان و نوجوانان اجرا می‌شود.

طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در کردستان اجرا می‌شود

نشست هماهنگی طرح مسجد کانون نشاط

به گزارش ایکنا از کردستان، بهزاد کیامهر، مدیر ستادی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد کردستان در نخستین نشست ستاد اوقات فراغت کانون‌های مساجد کردستان که با هدف بررسی و اجرای طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» امروز، 22 خردادماه در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، با اشاره به اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت در سطح کانون‌های مساجد گفت: کانون‌های مساجد به عنوان گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نهاد فرهنگی ظرفیت قابل توجهی در زمینه اوقات فراغت بر عهده دارد.

وی به ضرورت برنامه‌ریزی و آسیب‌شناسی این حوزه اشاره کرد و افزود: ایام تابستان بهترین فرصت برای جذب جوانان و نوجوانان به مسجد است و لازم است همه بخش‌های ستادی برای برنامه‌ریزی اوقات فراغت وفاق و همدلی لازم را داشته باشند تا برنامه‌های این ایام با کیفیت لازم و بر مبنای نیازسنجی هر کانون اجرا شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کردستان از برگزاری مراسم افتتاحیه غنی‌سازی اوقات فراغت کانون‌های مساجد استان خبر داد و بیان کرد: این ویژه‌برنامه با حضور اعضای کانون‌های مساجد شهرستان سنندج و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی - هنری روز یکشنبه، 28 خردادماه در کانون روشن بیری سنندج برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از مهم‌ترین اولویت‌های کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد می‌توان به شناخت نیازها، برنامه‌ریزی دقیق برای بهینه‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان با چشم‌انداز تربیت نیروی مسجدی، برنامه‌ریزی برای جذب و گرایش هرچه بیشتر آن‌ها به مسجد و فعالیت‌های مسجدی اشاره کرد.

کیامهر با اشاره به برنامه‌های ستاد کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد استان در افزایش ظرفیت‌های غنی‌سازی اوقات فراغت اظهار کرد: تلاش می‌شود با برگزاری جلسات با فرمانداران هر شهرستان زمینه بهره‌مندی اعضای کانون‌های مساجد از پتانسیل‌های ادارات و سازمان‌های دولتی از جمله ورزش و جوانان، کتابخانه‌های عمومی، آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه‌ای، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و ... بیش از پیش فراهم شود.

وی با بیان اینکه مخاطبان اصلی کانون‌ها را کودکان، نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: برقراری ارتباط خوب با نسل جوان باید محور برنامه‌های طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد باشد.

مدیر ستاد کانون‌‌های مساجد کردستان به اجرای طرح ملی «مسجد؛ کانون نشاط» اشاره کرد و افزود: بهره‌گیری از فرصت اوقات فراغت، کادرسازی و توجه به نسل نو، خودجوش بودن، توسعه منابع و هم‌افزایی با سایر دستگاه‌ها از جمله محورهای عملیاتی برنامه‌های اوقات فراغت امسال است.

وی بر ضرورت برنامه‌ریزی برای شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی به متولیان طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در کانون‌های مساجد تأکید کرد و یادآور شد: عملیاتی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به ویژه جهاد تبیین در راستای اعتلای سیاسی جامعه و ارتقای بصیرت سیاسی نسل جوان از دیگر بخش‌های طرح اوقات فراغت کانون‌ها است.

انتهای پیام
captcha