کد خبر: 4148107
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶

برگزاری نخستین رویداد برندهای پوشاک کودک و نوجوان 

نخستین رویداد برندهای پوشاک کودک و نوجوان در قالب مسابقه طراحی محصول یا ایده‌پردازی اعلام فراخوان کرد.

ارسالی/ برگزاری نخستین رویداد برندهای پوشاک کودک و نوجوان به گزارش ایکنا، اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران با همکاری اتاق تخصصی نگاره پردازان، نخستین رویداد از سلسله رویدادهای جایزه سرو را به عنوان اولین جایزه بخش خصوصی مورد تایید کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ، در حوزه برندهای پوشاک کودک و نوجوان برگزار می‌کند.

این رویداد ۲۴ تا ۲۶ تیرماه ۱۴۰۲ در فرهنگسرای نیاوران در قالب مسابقه طراحی محصول یا ایده پردازی در بخش‌های: «اتاق طراحی برندهای پوشاک»، «طراحان مد و لباس» و «دانشجویان دانشگاه‌ها و مدارس طراحی» برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای حضور در این رویداد می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران به نشانی تهران خیابان نجات‌الهی، خیابان خسرو، پلاک ۳۱ طبقه ۵ ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران به شماره 021-88921493-4 تماس گیرند.

ارسالی/ برگزاری نخستین رویداد برندهای پوشاک کودک و نوجوان 

انتهای پیام
captcha