کد خبر: 4149432
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۶:۳۳
سیداحمد علوی مطرح کرد:

خروج شورای عالی قرآن شهرداری تهران از ریل سیاستگذاری به اجرا

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در شهرداری تهران بعضی از فضاها به درستی طراحی شده‌اند، اما به مرور زمان از ریل خود خارج شده‌اند، یکی از این مجموعه‌ها شورای عالی قرآن شهرداری تهران است.

سیداحمد علوی، عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در گفت‌وگو با ایکنا در رابطه با شورای عالی قرآن مستقر در شهرداری بیان کرد: در شهرداری تهران بعضی از فضاها به درستی طراحی شده‌اند، اما به مرور زمان از ریل خود خارج شده‌اند، یکی از این مجموعه‌ها شورای عالی قرآن شهرداری است. این مجموعه‌ها سیاستگذار بودند که به مرور زمان خودشان به مجری تبدیل شده‌اند.

وی ادامه داد: وقتی در حال سیاستگذاری هستیم قرار است برای کل شهر و همه موضوعات سیاستگذاری شود، اما وقتی به مجری تبدیل می‌شود در چند جای خاص اجرا می‌کنیم و به دلیل محدودیت ظرفیت مکانی و زمانی نمی‌توان برای کل شهر برنامه داشت. اشکالی که به مجموعه‌های مانند شورای عالی قرآن شهرداری وارد است و این مجموعه در دوره‌های مختلف از سیاستگذاری فاصله گرفته و به بخش اجرا رفته است.

علوی افزود: این مرکز هر چقدر که برنامه‌ها و محافل قرآنی برگزار کند باز هم در مقایسه با زمانی که نقش سیاستگذار و ناظر را دارد، اثر محدودتری دارد، زیرا با سیاستگذاری و نظارت می‌توان در اماکن مختلف مانند سراهای محلات، سازمان زیباسازی و مجموعه‌های داخلی شهرداری و ... کارهای گسترده‌تری انجام داد.  

عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در پایان اظهار کرد: مجموعه‌های قرآنی که در حوزه‌ مدیریت شهری وجود داشتند باید از فضای اجرا فاصله بگیرند تا بتوانند سیاستگذاری و نظارت بهتری داشته باشند و اجرا را به فعالان قرآنی، فرهنگی، کانون‌ها و گروه‌ها بسپارند. اگر بخواهند که مجری باشند ظرفیت محدودی خواهند داشت.

انتهای پیام
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۲/۰۴/۰۳ - ۰۹:۲۷
0
0
مطلب بسیار دقیقی است.
احسنت بر این دقت.
لطفا رسیدگی شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۲/۰۴/۰۶ - ۰۴:۵۲
0
0
چه کسی باید فعالیت های قرآنی یک شهر را منسجم و متحد کند؟!
شهرداری بهترین و تنها گزینه است. نیازمند نقشه فرهنگی است.
captcha