رئیس کمیته امداد امام (ره) بهشهر گفت: همزمان با دهه امامت و ولایت، 9 سری جهیزیه با هزینهای بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد بهشهر اهدا شد. 
به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد امام(ره) مازندران، موسی جباری، رئیس کمیته امداد امام (ره) بهشهر، با اشاره به اینکه در شهرستان بهشهر سه هزار و ۶۴۰ خانوار مورد حمایت کمیته امداد هستند، گفت: همزمان با دهه امامت و ولایت، 9 سری جهیزیه با هزینهای بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان، به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد بهشهر اهدا شد.
وی افزود: تأمین جهیزیه نوعروسانِ نیازمند از رویکردهای مهم کمیته امداد است که در طول سال و همزمان با مناسبتهای مختلف تهیه و توزیع میشود.
جباری تصریح کرد: هر سری جهیزیه اهدایی شامل ۵ کالای ضروری زندگی از جمله یخچال، تلویزیون، اجاق گاز، ماشین لباسشویی و جاروبرقی است که تقدیم نوعروسان نیازمند شد.
انتهای پیام