کد خبر: 4153896
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۲
حجت‌الاسلام علی‌همت‌ بناری:

آنطور که باید به علوم انسانی نپرداخته‌ایم

رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی المصطفی گفت: سابقه علوم انسانی در کشور ما به یک سده نمی‌رسد و متأسفانه توجه جدی و پرداخت لازم به آن صورت نگرفته است.

علی همت بناری، رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی جامعةالمصطفی العالمیه

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی المصطفی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی همت بناری، رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی جامعةالمصطفی العالمیه در دیدار رئیس هیئت امنای جامعة آل البیت(ع) از این مجتمع، در سخنانی اظهار کرد: همانطور که استحضار دارید علوم انسانی به عرصه‌های زندگی بشر اطلاق می‌شود و دانش‌هایی هستند که نیاز به آن‌ها یک امر ضروری است، یعنی هر کسی با هر دین، آئین و مذهبی با این علوم مواجه است، چون این علوم در واقع عرصه‌های زندگی محسوب می‌شوند.

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی العالمیه افزود: درگذشته متأسفانه در کشور‌های اسلامی کمتر به آن توجه می‌شد از جمله در کشور خودمان ایران، چندان مورد توجه قرار نگرفت و این باعث از دست رفتن فرصت‌های زیادی از ما شد و ای کاش زودتر به آن توجه می‌داشتیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین بناری ادامه داد: سابقه علوم انسانی در کشور ما به یک سده نمی‌رسد و متأسفانه توجه جدی و پرداخت لازم به آن صورت نگرفته است در حالی که این علوم انسانی می‌توانست فرصت خوبی جهت مفاهمه با دنیا برای ما ایجاد کند. چون در بسیاری از کشور‌های غیراسلامی و حتی اسلامی مسائل اسلامی برای آن‌ها مسئله نیست، چون اهل دین نبوده و لائیک هستند و اگر هم اهل دین باشند بیشتر تمایل دارند در یک محدوده خاص حرکت کنند درحالی که دنیا تشنه اسلام ناب و به خصوص مکتب اهل‌بیت(ع) است و در این زمینه اسلام ناب سخن و نظریه‌هایی برای سبک زندگی بشری در تمامی عرصه‌ها دارد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نهاد‌های بین‌المللی که به درستی می‌تواند این نقش را ایفا کند، جامعة المصطفی العالمیه است، چون قاعدتاً بستر بیشتری برای ایفای نقش‌آفرینی و تأثیرگذاری در دست دارد.

در ادامه نیز حجت‌الاسلام والمسلمین الحاج البقشی، رئیس هیئت امناء جامعةآل البیت(ع) ضمن بازدید از مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی با نحوه تحصیل طلاب و رشته‌های تحصیلی آن آشنا شد و بر توسعه همکاری‌های علمی دوجانبه تأکید کرد.

انتهای پیام
captcha