کد خبر: 4154029
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۴

درخشش خوزستان در مسابقات قرآن دانشگاه آزاد کشور

دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان از کسب 7 رتبه نمایندگان استان در مرحله کشوری بیست و هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

7 رتبه برتر خوزستان در مسابقات قرآن دانشگاه آزاد کشور

عنایت‌اله عزیزی، دبیر شورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان اظهار کرد: 9 نفر از دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در مرحله کشوری بیست و هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی حضور یافتند و 7 نفر از آنها به رتبه‌های برتر دست یافتند.

وی بیان کرد: مرتضی خزاعل رتبه اول رشته ترتیل در گروه استادان از واحد خرمشهر، علی بنا رتبه اول حفظ بیست جزء در گروه دانشجویان از واحد دزفول، امین بهاروندی رتبه اول رشته حفظ ۵ جزء در گروه استادان از واحد اندیمشک، جاسم شمیری رتبه اول رشته حفظ ده جزء در گروه استادان از واحد اهواز و ماجد نصری رتبه دوم رشته ترتیل در گروه دانشجویان از واحد اهواز نفرات برتر بخش آقایان هستند.

عزیزی گفت: در بخش بانوان نیز سیده محدثه موسوی رتبه دوم رشته تحقیق در گروه دانشجویان از واحد آبادان و ربابه پروانه رتبه دوم رشته ترتیل در گروه کارکنان از واحد شوشتر را به دست آوردند.

گفتنی است؛  بیست و هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی کشور از 17 تیرماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بخش‌های استادان، کارکنان و دانشجویان و در رشته‌های حفظ، قرائت و ترتیل کار خود را آغاز کرد و صبح امروز 19 تیرماه به کار خود پایان داد.

انتهای پیام
captcha