کد خبر: 4159530
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۰

داعش مسئولیت انفجار خونبار پاکستان را برعهده گرفت

گروهک تروریستی داعش مسئولیت انفجار خونبار دیروز یکشنبه در شمال غرب پاکستان را که تاکنون 54 کشته برجای گذاشته است، برعهده گرفت.

به گزارش ایکنا به نقل از الشرق الاوسط، گروهک تروریستی داعش از طریق حساب کاربری خود در تلگرام مسئولیت انفجار دیروز یکشنبه در شمال غرب پاکستان را برعهده گرفت.

انفجار دیروز در حین برگزاری یک گردهمایی سیاسی حزب جمعیت علمای اسلام (شاخه فضل) در منطقه «باجور» واقع در ایالت خیبرپختونخوا در شمال غرب پاکستان، نزدیک مرز با افغانستان به وقوع پیوست.

شمار تلفات این انفجار که از نوع انتحاری بوده تا عصر امروز با جان باختن سه نفر از زخمی‌ها به 54 کشته رسید.

شبکه‌های تلویزیونی محلی پاکستان صحنه‌هایی از محل انفجار انتحاری را گزارش کردند که پلیس با اعلام وضعیت اورژانس درمان در بیمارستان منطقه، از هواپیماهای نظامی و ده‌ها آمبولانس برای انتقال مجروحان به بیمارستان‌ها استفاده کرد.

در این انفجار، مولانا ضیاءالله، رهبر محلی حزب جمعیت علمای اسلام کشته شد؛ این حزب یکی از شرکای ائتلاف حکومتی در پاکستان است.

در این نشست بیش از 400 عضو و هوادار حزب در زیر یک چادر جمع شده بودند که به محض برخاستن ضیاء‌الله برای ایراد نطق، حمله تروریستی رخ داد.

انتهای پیام
captcha