کد خبر: 4160533
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷
فرهنگسرای سلامت برگزار می‌کند؛

سلسله نشست‌های گفت‌وگو محور «بچه‌های رستا»

سلسله نشست‌های گفت‌وگو محور «بچه‌های رستا» سلسله نشست‌های گفت‌وگو محور «بچه‌های رستا» روز یکشنبه 15مردادماه ویژه نوجوانان در فرهنگسرای سلامت برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای سلامت، سلسله نشست‌های گفت‌وگو محور «بچه‌های رستا» روز یکشنبه 15مردادماه ویژه نوجوانان در فرهنگسرای سلامت برگزار می‌شود.

«بچه‌هـای رسـتا» از سلسـله نشسـت‌های گفت‌وگو محـوری اسـت کـه در راسـتای تشـکیل باشـگاه مخاطبـان نوجـوان فرهنگسـراها، توسـط نوجوانـان طراحـی و بـا راهبـری و نظـارت سـازمانی اجـرا می‌شود. هدف از برگزاری این نشست‌ها ترویج روحیه پرسشگری نوجوانان است.

به فرموده مقام معظم رهبری تجــارب در اســناد و مدارک و نوشته‌های یک مجموعه منعکس است. در ســیر کارها تجربه به دست می‌آید و همانجا هم ثبت می‌شود. اینطور نیست که تجربه‌ها بیاید و با آدم‌ها برود و نابود شــود. بلکه افراد بعدی می‌آیند و از آنها استفاده می‌کنند.

در همین راستا نخستین جلسه این نشست با موضوع ایمان و امید و با حضوران جوانان در فرهنگسرای سلامت برگزار می‌شود. ایمـان و امیـد، دو کلیـد واژه مهـم بـرای نسـل آینـده اسـت. نسـلی کـه آینـده ایـن کشـور و ایـن نظـام مقـدس و گام دوم انقـلاب اسـلامی بـه دسـتان او رقـم خواهـد خـورد. کلید واژه‌هایی کـه مقـام معظـم رهبری آنهـا را دو رکـن اساسـی پیـروزی امـام راحـل(ره) در انقـلاب اسـلامی می‌دانند

 این برنامه فرصتی برای بهره‌مندی از ظرفیت و پتانسیل نوجوانان مستعد در راستای حضور در برنامه‌های اجرایی، تبلور افکار و دانش آنها است.

جوانان علاقه‌مند به حضور در نشست‌های رستا می‌توانند 15مرداد از ساعت 18 تا 19:30 به فرهنگسرای سلامت واقع در خیابان دلاوران، آزادگان شمالی، جنب فروشگاه شهروند مراجعه و یا با شماره 77447207 تماس گیرند.

انتهای پیام
خبرنگار:
محمد سجاد محمدیان
captcha