کد خبر: 4160937
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۶
اعتراف صهیونیست‌ها؛

تروریسم یهودی عامل تشدید مقاومت فلسطینیان است

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در سخنانی اعتراف کرد که تشدید تروریسم یهودی، فلسطینی‌ها را به مقاومت وا می‌دارد.

به گزارش ایکنا به نقل از القدس العربی، سرلشکر دانیل هاگری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، در سخنانی تأکید کرد که در ماه‌های اخیر جنایات یهودیان و تروریسم یهودی در داخل کرانه باختری اشغالی افزایش آشکاری داشته است. امری که فلسطینی‌ها را به سمت آنچه او تروریسم نامید، سوق می‌دهد.

وی طی مصاحبه‌ای با وب سایت عبری «واینت» به حملات اخیر شهرک‌نشینان به فلسطینیان در روستای برقع در شرق رام الله اشاره کرد و گفت آنچه رخ داده تروریسم یهودی است و هیچ راه دیگری برای تعریف آن وجود ندارد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ادامه داد: شکی نیست که این مسائل فلسطینی‌هایی را که درگیر تروریسم نیستند به سمت مشارکت در آن سوق می‌دهد و باید با این پدیده برخورد شود. وقتی این پدیده متوقف شود، تروریسم فلسطینی کاهش خواهد یافت.

وی در پاسخ به سوالی گفت: ارتش اطلاعاتی در اختیار دارد که رابطه علت و معلولی مستقیم بین تروریسم شهرک‌نشینان و ابتکار فلسطینی‌ها برای مقاومت و انتقام‌گیری از حملات یهودیان را اثبات می‌کند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در پاسخ به سؤالی درباره درخواست ایتمار بن گویر، وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی، برای اعطای مدال افتخار به شهرک‌نشینی که یک فلسطینی را در روستای برقع کشته است، با کنایه گفت: من به کسی مدال نمی‌دهم.

وی مدعی شد: تحقیقات پلیس در مورد این حادثه که تنها در 250 متری خانه‌های روستای فلسطینی برقع و یک کیلومتر دورتر از شهرک غیرقانونی رخ داد، درحال انجام است و حقیقت آشکار و به اطلاع مردم خواهد رسید.

انتهای پیام
captcha