کد خبر: 4160958
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۲

حماس: رژیم صهیونیستی نمی‌تواند با ترور مقاومت را متوقف کند

عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در سخنانی تأکید کرد که رژیم صهیونیستی توان متوقف کردن مقاومت فلسطین را ندارد.

به گزارش  ایکنا به نقل از شهاب نیوز، هشام قاسم از رهبران جنبش حماس در خارج گفت که تداوم سیاست ترور فرزندان ملت فلسطین در روز روشن بیانگر اصرار رژیم صهیونیستی برای ریختن خون فلسطینیان است.

نظامیان رژیم صهیونیستی عصر روز یکشنبه در شهر جنین واقع در کرانه باختری با تیراندازی مستقیم به سمت یک خودروی فلسطینی سه سرنشین آن که از مبارزان فلسطینی بودند، به شهادت رساندند.

قاسم تصریح کرد که همزمانی این جنایت خونین با افزایش مقاومت و اجرای عملیات‌های استشهادی اخیر به خصوص دو عملیات معالیه ادومیم و تل‌آویو نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر و نهادهای امنیتی آن توان متوقف کردن مقاومت و گسترش آن را ندارد و همین امر این رژیم را به سمت ارتکاب جنایت‌های خونین برای جبران ناتوانی و شکست خود سوق می‌دهد.

این رهبر حماس همچنین گروه‌های مقاومت در اراضی اشغالی و همه فلسطینیان را به تشدید عملیات‌های مسلحانه و وارد آوردن خسارت‌های بیشتر به رژیم اشغالگر و شهرک‌نشینان و پاسخ به جنایت‌های خونین این رژیم فراخواند.

انتهای پیام
captcha