کد خبر: 4161125
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲

واکنش حماس و جهاد اسلامی به انهدام خانه شهید فلسطینی

جنبش مقاومت اسلامی حماس و جهاد اسلامی فلسطین به انفجار منزل شهید عبدالفتاح خروشه، مجری عملیات حواره از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی واکنش نشان دادند.

واکنش حماس و جهاد اسلامی به انهدام خانه شهید فلسطینی

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، حازم قاسم، سخنگوی حماس تأکید کرد که منفجر کردن منزل شهید خروشه اقدامی فاشیستی و جنایتکارانه است که بیانگر عجز و ناتوانی رژیم اشغالگر در مقابله با ملت و مقاومت فلسطین و شکست آن در سرکوب خیزش این ملت است.
قاسم اظهار کرد که شکست سیاست جنایتکارانه مجازات دسته جمعی فلسطینیان برای همگان ثابت شده و این سیاست هرگز نمی‌تواند خیزش و انتفاضه ملت فلسطین را متوقف کند.
وی افزود که منفجرکردن خانه‌های شهدا، اسرا و مبارزان فلسطینی اقدامی جنایتکارانه است که موجب انگیزه هرچه بیشتر فلسطینیان برای ادامه مقاومت و انتفاضه در پاسخ به جنایات دشمن اشغالگر خواهد شد.
طارق سلمی، سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز به رزمندگان دلاور تیپ نابلس که شجاعانه با ارتش صهیونیستی در نابلس مقابله کردند و همه رزمندگان شجاع مقاومت در کرانه باختری که با وحدت و استواری خود در مقابله با دشمن اراده ملی را تجسم می بخشند، درود فرستاد.
وی افزود: تخریب منزل شهید عبدالفتاح خروشه در نابلس نه تنها عزم رزمندگان مقاومت را تضعیف نمی‌کند بلکه بر عزم و پایبندی آنان به مقاومت و جهاد می‌افزاید.
سلمی ادامه داد: جنایت تخریب منازل، اهداف دشمن در زمینه بازدارندگی در برابر مقاومت را محقق نخواهد کرد، چرا که با هر گلوله یا عملیاتی که توسط یک رزمنده جدید مقاومت انجام می‌شود، احساس سرخوردگی، یأس و درماندگی دشمن عمیق‌تر می‌شود.
لازم به ذکر است که نظامیان اشغالگر اسرائیلی بامداد امروز سه‌شنبه به اردوگاه عسکر در شهر نابلس یورش برده و خانه شهید خروشه را منفجر کردند.

انتهای پیام
captcha