کد خبر: 4161632
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۵

برپایی سوگواره آیینی «محرم شهر» در میدان آزادی

نخستین سوگواره آیینی شهر تهران با عنوان «محرم شهر» در میدان آزادی تهران برپا شده است.

به گزارش ایکنا، نخستین سوگواره آیینی شهر تهران با عنوان «محرم شهر» از شب گذشته 18 مردادماه در میدان آزادی تهران با دربر داشتن بخش‌هایی همچون کارگاه نقاشی و قصه‌گویی عاشورایی برپا شده است.

کشتی «سفینه النجاه حسینی» با مساحت 500 متر مربع نیز در این سوگواره به نمایش گذاشته شده است. این کشتی به وسعت 500 متر مربع یکی از استیج‌های اصلی محرم شهر است و در آن برنامه‌هایی نظیر حسینیه نوجوان، نقالی‌خوانی، اجرای نمایش تئاتر خیابانی، مداحی ذاکران اهل بیت و ... انجام می‌شود.

عموم مردم می‌توانند با حضور در عرشه این کشتی، از برنامه‌های فرهنگی هنری که بر روی آن برگزار می‌شود استفاده کنند.

با حضور پلیس گذرنامه در میدان آزادی تهران خدمات صدور و تمدید گذرنامه جهت سفر اربعین نیز انجام می‌شود. در این موکب خدماتی نظیر پویش‌ آزادی زندانیان، نذر آب، جهیزیه نوعروسان به شهروندان ارائه می‌شود.

در پویش «مرحم زائر» که توسط هلال احمر برگزار می‌شود، شهروندان می‌توانند داروهای مازاد خود را به زائران راهپیمایی اربعین اهدا کنند. 4 موکب پذیرایی نیز در 4 گوشه محل برگزاری محرم شهر حاضر هستند و از مردم پذیرایی می‌کنند.

رویداد آیینی «محرم شهر» به همت اداره کل فرهنگی شهرداری تهران و شهرداری منطقه 9 تا 31 مردادماه در میدان آزادی تهران برقرار است و پذیرای عموم مردم خواهد بود. 

انتهای پیام
captcha