کد خبر: 4167479
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۸

کردستانی‌ها عاشقانه به زوار اربعین حسینی خدمت‌رسانی کردند

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در پایانه مرزی باشماق مریوان، با اشاره به اینکه انتظامی کشور در راه امنیت نقش آفرینی می‌کند، گفت: کردستانی‌ها عاشقانه به زوار اربعین حسینی خدمت‌رسانی کردند.

کردستانی‌ها عاشقانه به زوار اربعین حسینی خدمت‌رسانی کردند

بازدید از پایانه مرزی باشماق مریوان

به گزارش ایکنا از کردستان، امیر سرتیپ مهدی خواجه امیری، معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروی های مسلح امروز، 16 شهریوردر پایانه مرزی باشماق مریوان ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی(ع)، گفت: انتظامی کشور در راه امنیت مردم با جان و دل تلاش می‌کند و در این راه نقش آفرینی می‌کند.

وی با اشاره به خدمات ارائه شده توسط نیروی انتظامی در مرز باشماق افزود: پلیس در این مأموریت اربعین همانند دیگر ماموریت‌های انتظامی زحمات زیادی متحمل شدند که جای خداقوت دارد.

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای  مسلح با اشاره به اینکه در این ایام از نزدیک شاهد خدمت‌رسانی کارکنان انتظامی به زائران حسینی بودیم، بیان کرد: پلیس با روحیه جهادی و انقلابی در راه امنیت و آرامش روانی مردم تلاش می‌کند که قدردان این زحمات هستیم.

وی با اعلام اینکه در این پایانه و دیگر مرزها اقدامات زیر ساختی خوبی صورت گرفته است، افزود: امنیت پایدار در کردستان حاکم است، این مهم حاصل رشادت و از خودگذشتگی نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی است که به صورت شبانه روزی کوشش می‌کنند.

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای  مسلح به وفاداری مردم کردستان به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و یادآور شد: کردستانی‌ها  عاشقانه به زوار اربعین حسینی خدمت‌رسانی کردند که این همه محبت قابل تقدیر است.

انتهای پیام
captcha