به گزارش ایکنا؛ با توجه به افزایش استفاده فرزندان از بازیهای آنلاین، والدین همان گونه که در فضای حقیقی بر بازی فرزندان خود نظارت دارند، در انتخاب بازیهای رایانهای فرزندشان نیز باید دقت داشته باشند؛ چرا که برخی از بازیهای رایانهای حاوی محتواهایی هستند که مناسب سن و جنسیت فرزندان نبوده و در صورتی که بدون نظارت و همراهی والدین بازی مورد نظر خود را انتخاب کرده باشند آسیبهایی را برای آنها به دنبال خواهد داشت.
بنابر این والدین باید در انتخاب بازی رایانهای به ردهبندی سنی آن توجه داشته باشند و قبل از در اختیار قرار دادن بازی، محتوای آن را بررسی کنند، همانند فضای حقیقی که در کنار فرزندشان بازی میکنند، در بازیهای کامپیوتری و آنلاین نیز فرزندشان را همراهی کنند. علاوه بر این فرزندان ساعاتی را در فضای مجازی هستند که برای ایمن ماندن در این فضا نکاتی را مورد توجه قرار دهند که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.
اگر والدین میخواهند کودکان به مسئولیتپذیری در استفاده از تکنولوژی برسند یا زمان استفاده آنها از صفحهنمایش محدود شود، باید این اصول را رعایت و خود نیز از آنها پیروی کنند و باید با کودکان در مورد دلایل این اقدامات صحبت شود تا آنها متوجه شوند که چرا این اقدامات لازم است.
براساس برنامه آموزشی محورهای شخصیتی، شش محور اصلی شخصیت باید به کودکان آموزش داده شوند؛ اعتماد به نفس، احترام به خود و دیگران، مراقبت و خودکنترلی، مسئولیتپذیری، عدالت و اصول زندگی شهروندی است.
اگر این ارزشها را در تعاملات دیجیتالی خود اعمال کنیم و به کودکان هم آموزش دهیم، در مسیری قرار میگیریم که کودکان به طور آنلاین ایمن باشند. ما باید تلاش کنیم تا این «محورهای شخصیتی» را در زندگی خود به عادت و فضایل همیشگی تبدیل کنیم.
انتهای پیام