کد خبر: 4172913
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۲

۵۴ هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد کردستان هستند

۵۴ هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد کردستان هستند مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: هم اکنون ۵۴ هزار سالمند بالای ۶۰ سال تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان هستند.

سالمندان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد کردستان، رضا طوسی، مدیرکل کمیته امداد استان کردستان با بیان اینکه هم اکنون ۱۶۰ هزار مددجو تحت حمایت کمیته امداد کردستان هستند، گفت: از این تعداد ۵۴ هزار نفر و به میزان ۳۷ درصد جزو سالمندان هستند.

وی با بیان اینکه از این تعداد سالمند ۴۴ درصد زن و ۵۶ درصد مرد هستند، افزود: همچنین ۳۲ هزار مددجوی سالمند ساکن روستا و ۲۲ هزار نفر از سالمندان نیز ساکن شهرها هستند.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان با اعلام اینکه هم اکنون مسن‌ترین مددجو یک زن ۱۳۲ ساله است که در سنندج زندگی می‌کند، بیان کرد: هزار و ۸۲ نفر از این سالمندان جزو بیماران زمین‌گیر هستند که در ۶ ماهه نخست امسال هفت میلیارد تومان برای درمان این مددجویان هزینه شده است.

وی از پرداخت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای هزینه نگهداری در منزل این مددجویان گفت: در ۶ ماهه نخست امسال یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان نیز برای ارائه خدمات ویژه به هزار و ۵۳۹ مددجوی سالمند پرداخت شده است.

طوسی در پایان یادآور شد: جمع کل اعتبارات هزینه شده برای سالمندان تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان در ۶ ماهه نخست امسال ۱۰ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان بوده است.

انتهای پیام
captcha