کد خبر: 4175859
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۷
با حمایت از مردم فلسطین:

نخستین رویداد بین‌المللی نوآوین در قم برگزار شد

نخستین رویداد بین‌المللی نوآوین در قم برگزار شد نخستین رویداد بین‌المللی نوآوین با حضور حدود ۲۰۰ نوجوان از ۳۰ کشور در شهر مقدس قم برگزار شد.

به گزارش ایکنا از قم، نخستین رویداد بین المللی نوآوین با حضور حدود ۲۰۰ نوجوان از ۳۰ کشور در شهر مقدس قم برگزار شد؛ نوجوانان کشور‌های حوزه مقاومت، کشور‌های هند، پاکستان، سودان، عربستان، نیجریه، غنا، استرالیا، مراکش، اندونزی، مالزی، فرانسه، بلژیک، فیلیپین، امریکا، کانادا، بحرین، عمان، تاجیکستان و... در این رویداد بین المللی شرکت داشتند.

نوجوانان با شرکت در این رویداد به تولید آثار رسانه‌ای و هنری خود با موضوع روایت طوفان می‌پردازند، نوجوانان فعال رسانه‌ای و بین المللی با شرکت در این رویداد، ضمن حمایت از عملیات طوفان الاقصی فلسطینیان و محکومیت جنایات اسرائیل، آثار خود را با زبان ملیت خود تولید خواهند کرد؛ این آثار نوجوانان آوینی در فضای مجازی کشور خودشان و با هدف تبیین حقایق و مظلومیت‌های غزه منتشر خواهد شد.

انتهای پیام
captcha