کد خبر: 4178925
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
مدیرکل آموزش و پرورش البرز:

زنده نگه‌داشتن ارزش‌های معنوی در گرو ترویج سبک زندگی شهداست

علی حجرگشت گفت: برای زنده نگه‌داشتن ارزش‌های ملی و معنوی و روشن نگه‌داشتن مشعل هدایت نیازمند آن هستیم که سبک زندگی شهدایی چون شهید فهمیده را در بین دانش‌آموزان ترویج دهیم.

علی حجرگشت مدیرکل آموزش و پرورش البرز

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش البرز، علی حجرگشت، مدیرکل آموزش و پرورش البرز با اشاره به سالروز شهادت شهید حسین فهمیده و فرارسیدن هفته بسیج دانش‌آموزی اظهار کرد: شهید فهمیده از جمله هزاران دانش‌آموز مخلص بسیجی بود که با نثار خون پاک خود، ضمن تثبیت انقلاب اسلامی، حقانیت و پیروزی ملت ما در حماسه جنگ تحمیلی را نیز تضمین کرد.

وی افزود: حماسه‌آفرینی شهدایی همچون شهید فهمیده و بیش از ۳۶ هزار نفر از شهدا که برخاسته از کلاس‌های درس هستند و عظمت شهادت را درک کردند، باید برای دانش‌آموزان تبیین شود تا نسل نوجوان ما بیش از پیش با اهداف شهدای دانش‌آموز آشنا شوند و در مسیر آنها گام بردارند.

حجرگشت با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان شهید با قلم سرخ شهادت بالاترین رتبه علم و عمل را کسب کردند، گفت: شهید فهمیده اصیل‌ترین الگو برای نسل امروز و نسل‌های آینده است و رسالت امروز همه ما، تابعی از رسالت این شهید بزرگوار و فراهم کردن شرایط ظهور سرمایه‌های ارزشمندی همچون شهید فهمیده است تا کشور در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و علمی پیشرفت کند.

مدیرکل آموزش و پروش البرز تصریح کرد: آنچه شهید فهمیده را برای همیشه ماندگار کرد ایمان، اخلاق، باورها و ارزش‌های دینی او بود و امروزه برای زنده نگه‌داشتن ارزش‌های ملی و معنوی و روشن نگه‌داشتن مشعل هدایت نیازمند آن هستیم که سبک زندگی چنین شهیدی را در بین دانش‌آموزان ترویج دهیم.

این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه روزهاست که شاهد اتفاقات زیادی در سرتاسر جهان به ویژه غزه هستیم، گفت: هر چند این روزها غزه زیر آتش دشمنان است، اما ملت ایران و به‌ویژه جوانان و نوجوانان همواره پشتیبان مردم بی‌دفاع و مظلوم فلسطین هستند.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش البرز با توضیح اینکه سال قبل دوباره شهید فهمیده در کشور ما تکرار شد، بیان کرد: در حوادث سال گذشته کشور ما دو شهید نوجوان دهه هشتادی به نام‌های شهید عجمیان و شهید آرمان حق‌وردی را تقدیم انقلاب و اسلام کرد. شهادت این دو شهید والامقام دهه هشتادی نشان می‌دهد که مسیر شهادت هنوز هم باز است. نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همچنان برای نگهبانی از انقلاب و اسلام شهید می‌دهد و تداوم این راه نیز نیازمند آن است که ما حواس‌مان را جمع کرده و بصیرت خود را افزایش دهیم‌.

انتهای پیام
captcha