کد خبر: 4182009
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰

اقتدار ایران به واسطه حضور مردم در صحنه‌های انقلاب است

مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه عاشورا، حضور حماسی و رشادت آمیز مردم و به‌ویژه جوانان در ۸ سال دفاع مقدس را نقطه اوج و پیروزی ایران اسلامی در عملیات‌های مختلف جنگ برشمرد و گفت: اگر انقلاب استوار و پا برجاست به واسطه حضور مردم و جوانان در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی است.    

حجت الاسلام سرایی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام عبدالرحیم نجفقلی‌زاده سرایی، مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه عاشورا، امروز، 24 آبان‌ماه، در مراسم یادواره شهدای دانشجو و طلبه شهرستان اهر گفت: خطه قهرمان پرور اهر عالمان، مردان و فرماندهان بزرگی را به همراه ۴۰۰ شهید در راه اقتدار و عظمت ایران اسلامی تقدیم کرده که یاد و نام این شهدا همیشه در یادها و خاطرات باقی خواهد ماند.

وی شهدا را نماد اقتدار و افتخار برای ایران اسلامی برشمرد و گفت: با گذشت سال‌ها از دفاع مقدس امروز شاهد برگزاری یادواره‌ها، مراسمات و بزرگداشت‌های مختلفی برای شهدا و ایثارگران در شهرها و روستاهای کشور هستیم و این امر حاکی از آن است که مردم، عاشق انسان‌های بزرگی‌اند که برای حفظ انقلاب و اسلام شجاعانه جنگیدند و به پیروزی رسیدند.

نجفقلی‌زاده سرایی پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) را یک موهبت و نعمت الهی برای مردم ایران مطرح کرد و افزود: باید قدر این نعمت را بدانیم.

مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه عاشورا، در ادامه نقش دانشجویان، طلاب و دانش‌آموزان را در دوران دفاع مقدس بسیار حائز اهمیت برشمرد و گفت: جوانان کم سن و سالی برای حضور در جبهه نبرد با رژیم بعثی عراق حاضر بودند و باید امروز بدانیم دشمن همان دشمن است و باید هوشیار باشیم که فریب توطئه‌های دشمنان را نخوریم.

وی به رویدادها و محاسبات غلط دشمنان در دوران جنگ تحمیلی نیز اشاره کرد و افزود: با وجود اینکه رژیم بعثی عراق زیر حمایت غرب و آمریکا با همه توان و تجهیزات به میدان جنگ آمده بودند ولی در همه عملیات‌ها با شکست روبرو شدند و این به برکت رابطه عمیق مردم با رهبری امام خمینی(ره) بود.

سرایی تصریح کرد: عامل پیروزی رزمندگان اسلام در طول ۸ سال دفاع مقدس، رهنمودهای عالمانه و مقتدرانه امام خمینی(ره) و حضور مقتدرانه مردم در صحنه‌های انقلاب بود که بعد از ۴۴ سال هنوز نیز این حضور گسترده و با صلابت باعث خنثی‌شدن توطئه‌های دشمنان می‌شود و اینکه می‌گویند ملت ایران بالاتر از ملت‌های صدر اسلام است یک واقعیت مهم است.

مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه عاشورا، حضور حماسی و رشادت‌آمیز مردم و به‌ویژه جوانان در رده‌های سنی مختلف در ۸ سال دفاع مقدس را نقطه اوج و پیروزی ایران اسلامی در عملیات‌های مختلف جنگ برشمرد و افزود: جوانان شهید بسیاری را به واسطه بمب‌های غیر متعارف، شیمیایی، اعصاب، سیانور، خردل و غیره رژیم بعث در دوران دفاع مقدس از دست دادیم ولی هم اکنون اگر انقلاب استوار و پا برجاست به واسطه حضور مردم و جوانان در جبهه جنگ و صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی است.    

وی در ادامه به مبارزات افتخار آمیز مردم غزه و فلسطین در مقابل رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: بیش از ۷۵ سال است مردم فلسطین در مقابل ظلم اسرائیل مبارزه می‌کنند و امروز رزمندگان غیور مقاومت توانستند با جهاد و یکپارچگی هیمنه پوشالی اسرائیل را در هم شکسته و در جبهه‌های مختلف به پیروزی برسند.

نجفقلی‌زاده سرایی گفت: امروز دشمن به‌دنبال کند کردن ذهن‌هاست و غول امپراطوری رسانه‌ای دنیا در تلاش است تا جای مظلوم را با ظالم عوض کند و باید هوشیار باشیم.

وی به نقش مهم قشر روحانیت در دوران دفاع مقدس نیز اشاره کرد و افزود: تنها در عملیات کربلای ۴ و ۵ حدود ۱۰۰۰ شهید روحانی تقدیم انقلاب شد و اینکه بسیاری از فرماندهان تأثیرگذار و تخریبچیان در جنگ تحمیلی نیز روحانیون بودند که نقش مهمی در روند پیروزی ایران در برابر دشمنان و رژیم بعثی داشتند.

مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه عاشورا، در ادامه با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات کشور به‌دلیل سوء مدیریت است، گفت: برای حل مشکلات و دغدغه‌های جامعه باید مدیریت صحیح و انقلابی، حرکت انقلابی و جهادگونه داشته باشیم، چرا که با وجود تحریم‌های مختلف دشمنان در ۴۴ سال اخیر در ایران اسلامی کارهای بسیار بزرگی انجام شده که لازم است شعار ما می توانیم را در دانشگاه‌ها ترویج دهیم.

اسدالله شفیع‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز در این مراسم برگزاری یادواره‌های شهدا را گرامیداشت یاد و اندیشه‌های شهدا مطرح کرد و افزود: با توجه به مقتضیات و تحولات جدید فکری و غیره در جامعه لازم است قرائت‌های جدیدی از راه و اندیشه‌های شهدا در مراکز علمی صورت گیرد و اولویت اصلی مراکز علمی، قرائت جدید اندیشه‌های شهدا است.

وی رسالت اصلی مراکز علمی و حوزوی را تبیین به شرط جهادگونه برشمرد و گفت: واژه شهادت به معنی مشاهده و حضور است و این موضوع که «راحت را ادامه خواهیم داد ای شهید» به این نکته اشاره می‌کند و در کنار دوگانگی‌های کنونی، شهادت داستان وصال و فراق از معشوق اصلی(خدا) است.

شفیع‌زاده اظهار کرد: در ادبیات دفاع مقدس بیشتر به رشادت، استقامت، اقتدار، فداکاری و شجاعت اشاره می‌شود و در این راستا نیز ما باید واژه دیگری به نام انتخابی آگاهانه و عالمانه به آن اضافه کنیم خصوصاً در حوزه شهدای دانشجویی و طلاب بسیار قابل توجه است.

انتهای پیام
captcha