به گزارش ایکنا از تانزانیا، محسن معارفی، رایزن فرهنگی ایران در تانزانیا در ابتدای این نشست درباره مفهوم خشونت علیه زنان و لزوم آموزش همگانی برای حذف این گونه خشونتها مطالبی را بیان و تأکید کرد: همه جامعه وظیفه دارند، در برابر خشونتها ساکت نباشند و به این ظلم آشکار که مخالف کرامت انسانی است، اعتراض کنند.
وی در ادامه با اشاره به موضع محکم جولیوس نیرره، رئیسجمهور فقید تانزانیا در مقابله با رژیم کودککش اسرائیل گفت: امروز اینجا جمع شدهایم تا درباره یکی از خشونتهای آشکار رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان مظلوم فلسطینی صحبت کنیم. جولیوس نیرره در آن زمان گفته بود که اگر چه همه ما برای استقلال و آزادی مبارزه میکنیم ولی وضع فلسطینیان از ما (آزادیخواهان تانزانیا) بدتر است. چون رژیم اشغالگر اسرائیل حتی سرزمین فلسطینیان را از آنها گرفته است و آنها در سرزمین خودشان «پناهنده» محسوب میشوند. چطور ممکن است کسانی در سرزمین خودشان «پناهنده» محسوب شوند و افرادی که عمدتاً از کشورهای غربی به آنجا آمدهاند، «شهروند» آنجا حساب شوند!
معارفی در ادامه سخنانش به برخی خشونتهایی که در سرزمین اشغالی فلسطین در حال انجام است از جمله کشتار کودکان و بمباران مدارس و خانهها اشاره کرد.
وی در پایان تأکید کرد: مهمتر از وضع قوانین برای رفع خشونت علیه زنان، پایبندی و اجرای قوانین است و امروز میبینیم ایالات متحده آمریکا و کسانی که خود را مدعی حقوق زنان میبینید چگونه در برابر این تهاجم و خشونت آشکار، نه تنها سکوت اختیار کردهاند بلکه با ارسال سلاح، ابزار خشونت را در اختیار صهیونیستها قرار میدهند.
همچنین در این نشست سه موضوع از جمله «بررسی قوانین بینالمللی درباره خشونت علیه زنان و نقض این قوانین در جنگ غزه توسط رژیم غاصب اسرائیل»، «بررسی میراث جولیوس نیرره، رئیسجمهور فقید تانزانیا درباره نقض آشکار حقوق فلسطینیان و لزوم حمایت از آنها»، بررسی تفاوت بین «حقوق بشر» و «حقوق بشردوستانه» و نقض قوانین حقوق بشردوستانه در جنگ غزه توسط رژیم غاصب اسرائیل» برای مسابقه مقالهنویسی مطرح شد و رایزن فرهنگی ایران در تانزانیا اعلام کرد که به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد کرد.
در پایان این جلسه که به زبان انگلیسی برگزار شد، معارفی به سؤالات حضار پاسخ داد.
انتهای پیام