کد خبر: 4184581
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
دانستنی‌های سایبری/ ۴۲

هشدار پلیس فتا به دانش‌آموزان درباره کلاهبرداری پیامکی

پلیس فتا به دانش‌آموزان هشدار داد؛ پیام اینترنت رایگان در شاد جعلی است و دانش‌آموزان روی این پیام کلیک نکنند.

هشدار پلیس فتا به دانش‌آموزان درباره کلاهبرداری پیامکیبه گزارش ایکنا؛ پلیس فتا درباره پیام دریافت ۳۲ گیگ اینترنت رایگان در برنامه شاد هشدار داد و اعلام کرد: دانش‌آموزان متوجه و مراقب باشند که این پیام جعلی است و برای دسترسی به حساب بانکی ارسال شده است.

چند نکته در این زمینه حائز اهمیت است که با رعایت آن‌ها می‌توان جعلی بودن این پیام را تشخیص داد.

به هنگام دریافت پیامک، اولین کاری که می‌تواند شما را در تشخیص جعلی یا قانونی بودن پیامک کمک کند، توجه به پیش شماره‌ای است که با آن پیامک ارسال شده است. پیامک‌های جعلی عموماً از شماره‌های شخصی ارسال می‌شود.

پیامک‌هایی که لحن فوری دارند و از شما می‌خواهند، هرچه سریعتر یک اقدام خاص را انجام دهید، مخاطب را هیجان‌زده کرده و فرصت فکر کردن در مورد جعلی یا قانونی بودن پیامک را به دریافت‌کننده نمی‌دهد.  

یکی از قالب‌های پیامکی که معمولاً جعلی شناخته می‌شوند، چنین مضمونی دارند که شما را تشویق می‌کنند، بدون انجام دادن کار خاصی یا فقط با یک کلیک یک جایزه نقدی یا غیر نقدی چشمگیر دریافت کنید.

کلاهبرداران پیامکی ممکن است که از راه‌های مختلف به حساب‌های شما دسترسی پیدا کنند و از طریق یک پیامک از شما بخواهند که برای جلوگیری از مسدود شدن حساب ایمیل خود باید رمز عبور خود را پیامک کنید یا روی یک لینک کلیک کنید. در چنین شرایطی ابتدا حساب خود را بررسی کرده و در صورت صلاحدید، فقط خودتان رمز عبور خود را تغییر دهید و به هیچ وجه رمزر عبور را ارسال نکنید.

برای اطمینان از صحت پیامک می‌توانید به سایت رسمی آن سازمان یا شرکت ارسال‌کننده پیامک مراجعه کنید و بررسی کنید که ارسال چنین پیامک‌هایی از جانب آن‌ها معمول است یا نه؟

انتهای پیام
captcha