کد خبر: 4186502
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰
در دومین نشست شورای سیاست‌گذاری جایزه جهانی شهید صدر مطرح شد:

تعیین شاخصه‌های جایزه جهانی شهید صدر

دومین جلسه شورای سیاستگذاری شهید صدر به ریاست رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی و اعضای هیئت علمی در محل دفتر نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در شهر مقدس قم برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دومین جلسه شورای سیاستگذاری شهید صدر به ریاست رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی و اعضای هیئت علمی در محل دفتر نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در شهر مقدس قم برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این جلسه دستیابی به تعریفی واحد از واژه نظریه و باز تعریف فعالیت‌ها و سرفصل‌های مختلف این جایزه من جمله موضوعاتی چون محدوده جایزه و شیوه انتخاب و میزان و اعتبار جایزه ترکیب شورای سیاست‌گذاری، کمیته‌های علمی و معیارهای پذیرش آثار را از جمله مهم‌ترین مباحث دومین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه شهید صدر عنوان کرد.

وی در ادامه به راهبرد بین‌المللی شدن نگاه حوزه از طریق فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اشاره و شش دیدگاه جدید بحث و گفت‌وگو پیرامون شاخصه‌های اصلی پذیرش نظریات در خصوص شخصیت و فعالیت‌های شهید صدر و موضوعات هشتگانه جایزه شهید صدر را بیان کرد و همچنین موضوعات مرتبط با جایزه و شاخص‌های مربوط به آن شامل ناظر بودن بر علوم اسلامی و حوزوی، فقه و حقوق حکمت و فلسفه جامعه‌شناسی و علوم سیاسی، تفسیر و علوم قرآنی، سیره و تاریخ، مدیریت و اقتصاد، تعلیم تربیت و عرفان و اخلاق، زن و خانواده از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست بود.

وی در ادامه با بیان توجه ویژه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به دیپلماسی حوزه و نقش بارز علوم اسلامی و انسانی در مجموعه برنامه‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شش موضوع تمدن نوین اسلامی و نظریه حکمرانی،  نظریه پیشرفت، موضوع خانواده، سبک زندگی حقوق بشر و محیط زیست را از دیگر برنامه‌های مورد توجه در جریان جایزه جهانی شهید صدر دانست.

ایمانی پور اظهار کرد: جایزه شهید صدر، فرصتی است هم برای اندیشمندان علوم اسلامی داخل کشور و نیز در خارج کشور، تا بهره گیری از این فرصت، نظریات خود را به جهانیان با اشتراک گذارند.

وی تأکید کرد: در این جایزه ، هم برادران و هم خواهران می توانند شرکت کنند.

شاخص اصلی جایزه شهید صدر، نظریات علوم اسلامی است که می‌توانند در عرصه بین الملل، حضور داشته باشند. 
در این رویداد قرار است در کنار جایزه اعطایی، آثار مرتبط با نظریه، به زبان خارجی ترجمه شده و نیز برای ارائه نظریه در یک مرکز علمی خارجی، حمایت خواهند شد.
بنا بر اعلام این خبر این جایزه به نام شهید صدر است که یکی از نظریه‌پردازان جدی تاریخ معاصر است و به‌مناسبت زادروز او در ۱۰ اسفند، این جایزه به برندگان داده خواهد شد.

انتهای پیام
captcha