کد خبر: 4187735
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳

کمک به درمان چهار هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج نیازمند در کردستان

کمک به درمان چهار هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج نیازمند در کردستان معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان کردستان گفت: طی امسال حدود سه میلیارد تومان کمک هزینه درمانی به چهار هزار و ۱۸ بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت حمایت این نهاد پرداخت شده است.

بیماران صعب‌العلاج

به گزارش ایکنا به نقل از کمیته امداد کردستان، امید عسکری، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان کردستان گفت: کمک به درمان، بهداشت و بیمه‌های اجتماعی مددجویان امداد یکی از خدمات این نهاد است که در کنار سایر خدمات ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون چهار هزار و ۱۸ بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان هستند، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود سه میلیارد تومان برای کمک به هزینه‌های درمانی این تعداد بیمار پرداخت شده است.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان کردستان گفت: این هزینه‌ها شامل پرداخت هزینه فرانشیز درمانی، کمک هزینه پیوند کلیه و خرید تجهیزات پزشکی از قبیل دستگاه اکسیژن ساز، تخت طبی، ویلچر، تشک مواج، واکر وسایر ملزومات پزشکی بوده است.

انتهای پیام
captcha