به گزارش ایکنا به نقل از خانه کتاب و ادبیات ایران، در آستانه اختتامیه هجدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر، رضا اسماعیلی؛ عضو هیئت علمی هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر، یاسر احمدوند؛ معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی رمضانی؛ مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، محمدعلی مرادیان؛ مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی فرهنگ و ادبیات به دیدار «سیمیندخت وحیدی»، شاعر انقلاب و غزلسرای شاخص معاصر رفتند.
یاسر احمدوند در این دیدار با تاکید بر ضرورت تجلیل از چهرههای فرهنگی و هنری کشور گفت: زمانی که در سازمان زیباسازی شهر تهران حضور داشتم، یکی از موضوعات این بود که چه کاری میتوان برای شناخت افراد نخبه و هنرمند درمحل زندگی آنها انجام داد؛ به این فکر کردم، کاش، کاشیهایی طراحی و سردرمنزل این افراد نصب میشد تا معلوم شود این منزل شخصیتی ماندگار است. در این شهر افراد شاخص بسیاری زندگی میکنند و اگر بشود برای شناسایی آنها کاری کرد، اتفاق خوبی میافتد.
حامد محقق، معاون شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران نیز در این دیدار درباره روند تدوین و انتشار دیوان کامل اشعار سیمیندخت وحیدی، توضیح داد: کار تنظیم و تدوین آثار وی زیر نظر استادان آقایان رضا اسماعیلی، حسین اسرافیلی و مصطفی محدثیخراسانی درحال انجام است و مراحل پایانی را میگذراند.
در ادامه رضا اسماعیلی، شاعر و پژوهشگر ادبی و عضو هیئت علمی هجدهمین جشنواره شعر فجر درباره غزل سیمیندخت وحیدی عنوان کرد: زبان این شاعر بسیار باطراوت و نو است و تعابیر کلیشهای را خیلی کم میبینیم. زبان در اشعار او کهنگی ندارد و تعابیر امروزی است؛ بهاصطلاح غزلهای ایشان جوان است که به عنوان امتیاز آثار ایشان شناخته میشود.
در این دیدار صمیمانه علی فروغی، فرزند سیمیندخت وحیدی، شعرهای «فریاد اساطیری»، «شعرهای اما دریغ»، «ردیف شعر من» و «قرآن بخوان» را از مجموعه شعر «این قوم ناگهان» خواند.
در پایان این دیدار، یاسر احمدوند نشان درجه یک هنری را به بانوی شعر انقلاب سیمیندخت وحیدی تقدیم کرد.
انتهای پیام