
به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی آلهاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز، 16 بهمنماه، در یادواره ۱۲۰ شهید بخش مهربان شهرستان سراب، با بیان اینکه هدف اصلی دشمنان از هجمههای سنکین فرهنگی علیه ایران اسلامی، کاهش اقتدار نظام دینی است، گفت: ولی در سایه رهنمودهای فرمانده معظم کل قوا و هوشیاری نیروهای مسلح، اقتدار نظام جمهوری اسلامی به حدی است که امروز اسم موشکهای ما به میان میآید به جان دشمن لرزه میافتد.
وی به اهمیت انتخابات آینده اشاره کرد و با بیان اینکه شرکت در این عرصه مهم، نشانه اعتقاد به نظام اسلامی است، اظهار کرد: هر کسی که به نظام اسلامی اعتقاد دارد باید شرکت در انتخابات را وظیفه خود بداند.
آلهاشم مشارکت گسترده در انتخابات را اصل اساسی خواند و یادآور شد: دشمن از مدتها قبل حساب کرده است که چه تعداد از مردم ایران در انتخابات شرکت خواهند کرد و با این کار میخواهند مشروعیت نظام اسلامی را ارزیابی کنند.
امام جمعه تبریز یادآور شد: انتخابات به خاطر اسلام و انقلاب و تقویت اهداف والای امام خمینی(ره) و منویات رهبری بسیار پراهمیت است و هر چند مشکلات متعدد اقتصادی و معیشتی در جامعه وجود دارد، اما بابد در انتخابات شرکت کنیم تا دشمنان شاد نشوند.
وی مشارکت پایین مردم را از اهداف اصلی دشمنان دانست و گفت: حضور گسترده آحاد مردم در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری وظیفه دینی و ملی ماست و شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال هم باید نسبت به سالهای گذشته با شکوه تر باشد.
انتهای پیام